Kaivinkoneita

Kaivinkone · kaivinkoneet · kaivinkoneita

Hakuehdolla kaivinkoneita löytyi yhteensä 21 yritystä. Tulokset 1—20:

SR-Kiinteistöhuolto Oy MARTINNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, kiinteistönhuoltoa, vaihtolavoja, lumitöitä

SR-Kiinteistöhuolto Oy on haukiputaalainen jäte- ja kiinteistöhuoltoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa jätehuollon palveluita yli 40 vuoden kokemuksella ja kiinteistöhuollon palveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Haukipudas. Keskittymällä alueemme asukkaisiin tunnemme heidän tarpeensa ja pystymme reagoimaan niihin nopeasti. Asiakkaitamme palvelevat alalle hyvin koulutettu henkilökunta ja ajanmukainen kalusto. Tavoitteenamme onkin tyytyväinen asiakas!

Hakusana:kumialustainen kaivinkone 7000 kg
 

Maarakennus P. Manninen Oy - Maanrakennus Oulu KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtoa, maarakennusta, multaa

Maarakennus Manninen Oy - Oulussa maanrakennus, maansiirto, viherrakennus ja talonrakennuksen pohjatyöt vuodesta 1973. Toimialaamme teiden rakentaminen ja kunnostus, kunnallistekniikka, pihatyöt ja salaojitukset. Teemme mullan seulontaa, kauttamme multaa, hiekkaa, soraa ja maa-ainestoimitukset. Urakoinnissa nykyaikainen kalusto. Toiminta-ajatuksenamme laadukas palvelu asiakkaillemme - työt pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä, kun tarvitset maarakennusalan osaajaa.

Palvelu:kaivinkone
 

Jussila Group Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä, vesirakentamista, maarakennusta

Jussila Group Oy - Kaikki maanrakennusalan palvelut kokonaistoimituksena yksityisille rakentajille sekä yrityksille. Maanrakentamisessa teemme talojen pohjat, pihatyöt, tiet ja niiden kunnostukset. Yrityksellämme on omia maa-ainesalueita, joista toimitamme maa-aineksia. Vesirakentamiseen kuuluvat satamatyöt, ruoppaukset, kauneuspadot ja rantojen suojaustyöt. Erikoistyöalana on vanhojen rakennusten purkaminen ja purkumateriaalien kierrättätys ja jatkojalostus.

Työvälineet:kaivinkone
 

Maarakennus Henry Löf OULU

Maarakennusta, maarakennusurakointia

Maarakennus Henry Löf - Kaikki maarakennustyöt 3000-25000t kaivureilla Oulun, Pohjois-Pohjanmaan ja koko Suomen alueella. Maarakentamisessa teen kaivuutyöt, talojen pohjat, pihatyöt, nurmikon pohjat, maan tiivistykset sekä salaojitukset. Teen myös maarakennus alihankintaa ja urakointia sekä rakennustöitä.

Työvälineet:Kaivurit 3000-25000t
 

Suomen Konetalo OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Konehuoltoa, koneiden vuokrausta, koneiden myyntiä, konekorjaamo

Suomen Konetalo Oy - trukkien ja nostimien myynnin, huollon ja varaosien ammattilainen Suomessa. Maahantuomme, myymme ja huollamme Sinobom ja Sumner nostimet sekä Doosan trukit. Huollamme merkkiriippumattomasti trukit, jäänhoitokoneet, maanrakennuskoneet, kurottajat ja nostimet. Myös merkkiriippumaton varaosamyynti. Lukuisat huoltoautomme ja keskeiset palvelupisteemme Oulu, Tampere, Pori, Espoo, Nurmijärvi, Turku tarjoavat huoltovarmuutta ja asiantuntemusta, ota yhteyttä!

Tuote:kaivinkoneet, kaivurit
 

Oulun Konevälitys Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Maanrakennuskoneita, kaivinkoneita

Oulun Konevälitys Oy on erikoistunut maarakennuskoneiden ja kiinteistökoneiden myyntiin sekä välitykseen. Meillä saat mm. seuraavia maanrakennuskoneita ja laitteita: tela-alustaiset ja pyöräalustaiset kaivinkoneet, trukit, pyöräkuormaajat, harvesterit, kuormausrampit, autotrailerit, perävaunut ja peräkärryt. Kauttamme myös lisälaitteet: kauhat, kourat, rampit ja trukkipiikit. Uutena Tehojätkä Pro taimikonhoitokoneen myynti ja urakointi: taimikon ja nuoren metsän harvennus.

Tuote:kaivinkoneita Oulu
 

Vänkäripalvelut OULU

Pienkuormaimia, konevuokrausta, pihatöitä

Vänkäripalvelu - Avant 635 pienkuormaimen ja lisälaitteiden vuokraus Oulun seudulla. Vuokrattavana minikaivuri: Avant 635 pienkuormaaja, Sorakauha, Trukkipiikit, Tasoitusritilä, Keräävä ruohonleikkuri, Kaivuri, Tuorerehupihdit, Kantopora ja Maapora. Vuokrattavana tarvittaessa myös apumies. Kauttamme kiinteistönhoito, ruohonleikkaus, piha- ja puutarhatyöt, maataloustyöt, puunkaato ja kaivuutyöt.

Tuote:Kaivuri
 

Kuokkamies OULU

Saneerausta, viherrakennusta, maarakennusta

Kuokkamies on Oulun seudulla toimiva ketterä piharakentamisen ja sisustusremontoimisen moniosaaja. Teemme pihojen isot ja pienet vihertyöt sekä pihojen saneerauskohteet. Teemme myös kaikki kodin ja liikehuoneistojen sisustusremontit, kirvesmies-, laatoitus-, vesieristys- ja tapetointityöt, saunaremontit, yms. ammattitaidolla(VTT-sertifikaatti). Yhteistyökumppaniemme kautta saatte myös putkityöt. Tulemme tekemään veloituksetta kartoituksen tarpeistanne paikan päälle.

Työvälineet:kaivinkone
 

RHM-Koneurakointi Oy - Oulun Talkkari KONTIO

Kiinteistönhuoltoa, piharakentamista

RHM-Koneurakointi Oy - Oulun Talkkari tarjoaa piharakentamista ja kiinteistöhuoltopalveluita Oulussa omakotipihoille ja talohtiöille. RHM-Koneurakointi hoitaa piharakentamisen, pihojen perustus, mullan levitys, viheralueet ja istutukset sekä pihojen viimeistelytyöt. Ketterä kalustomme on sopiva myös vanhan pihan muokkaukseen. Oulun Talkkari vastaa Kiinteistöhuollosta. Oulun Talkkarilta Kiinteistönhuoltopalvelut taloyhtiöille ja isännöitsijätoimistoille Oulun talousalueella.

Työvälineet:Pienkaivinkone - minikaivuri
 
 

Konehuolto Oikarinen Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennuskoneiden huoltoja, maarakennuskoneiden myyntiä, maarakennuskoneiden korjausta

Konehuolto Oikarinen on erikoistunut maansiirtokoneiden, traktoreiden, trukkien, kaivinkoneiden ja pienkoneiden myyntiin ja huoltoon sekä tarvikemyyntiin ja varaosamyyntiin Kajaanissa. Merkkihuolto seuraavien valmistajien koneille: Komatsu/Lännen, Cace IH, New Holland-traktorit, Doosan-maarakennuskoneet, Clark Heli-trukit, Sunward-maansiirtokoneet, Hyundai-, Deutz-moottorihuolto, JCB-teletrukit ja -maansiirtokoneet, Wille-kiinteistökoneet.

Tuote:JCB kaivinkoneet, Farmi kaivinkoneet, Sunward kaivinkoneet
 
 

Koneset Oy JÄÄLI

Raskaan kaluston korjaamo

Raskaankaluston huolto, korjaus ja varaosat. Varmaa osaamista merkistä riippumatta!

Hakusana:Kaivinkone korjaamo
 
 

Tmi Raahen Konemuokkaus - Urpo Hyväri PATTIJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallitöitä, maarakennusta

Raahen Konemuokkaus - maarakennus ja työkoneiden metallikorjaukset. Teemme rakennusten pohjatyöt, pihatyöt, salaojitukset, sadevesiputkitukset ja muita kaivinkonetöitä Raahen alueella. Työlaitteiden, kuten kaivinkoneiden ja pyörökoneiden korjauksissa olemme erikoistuneet runkokorjauksiin ja metallitöihin. Valmistamme kaivurin kauhoja sekä korjaamme ja valmistamme peräkärryjä ja -vaunuja.

Palvelu:kaivinkone
Valmistaa:kaivurin kauhat
 
 

Niskanen Services Oy KIIMINKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Teemme pihan kaivuutyöt sekä muut pihan kunnostus- ja rakennustyöt. Tarjontaamme kuuluu myös talon pohjat, pihojen pohjatyöt sekä salaojitukset. Teemme kaikenlaiset metsuripalvelut (karsinnat, hakkuut ja puun kaadot) tarpeesi mukaan. Meiltä onnistuu myös ongelmapuiden kaadot. Hoidamme myös puiden kuljetukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:kaivinkone