Kaivinkoneita

Kaivinkone · kaivinkoneet · kaivinkoneita

Hakuehdolla kaivinkoneita löytyi yhteensä 21 yritystä. Tulokset 1—20:

Veljekset Toivanen Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtotöitä, maanrakennuskoneita, maansiirtoa, maarakennusta, maansiirtokoneita

Olemme Kemissä ja Oulussa toimiva maanrakennusliike. Päätoimialamme on tehdaspalvelua suurteollisuudelle Kemissä ja Oulussa sekä sähkö- ,puhelin- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen Oulun ja Lapin läänissä, lisäksi tarjoamme konetyötä rakennusliikkeille, yrityksille, yhteisöille ja myös yksityisille.

Työvälineet:kaivinkoneet
 

Maarakennus P. Manninen Oy - Maanrakennus Oulu KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Multaa, maarakennusta, maansiirtoa

Maarakennus Manninen Oy - Oulussa maanrakennus, maansiirto, viherrakennus ja talonrakennuksen pohjatyöt vuodesta 1973. Toimialaamme teiden rakentaminen ja kunnostus, kunnallistekniikka, pihatyöt ja salaojitukset. Teemme mullan seulontaa, kauttamme multaa, hiekkaa, soraa ja maa-ainestoimitukset. Urakoinnissa nykyaikainen kalusto. Toiminta-ajatuksenamme laadukas palvelu asiakkaillemme - työt pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä, kun tarvitset maarakennusalan osaajaa.

Palvelu:kaivinkone
 

Jussila Group Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä, vesirakentamista, maarakennusta

Jussila Group Oy - Kaikki maanrakennusalan palvelut kokonaistoimituksena yksityisille rakentajille sekä yrityksille. Maanrakentamisessa teemme talojen pohjat, pihatyöt, tiet ja niiden kunnostukset. Yrityksellämme on omia maa-ainesalueita, joista toimitamme maa-aineksia. Vesirakentamiseen kuuluvat satamatyöt, ruoppaukset, kauneuspadot ja rantojen suojaustyöt. Erikoistyöalana on vanhojen rakennusten purkaminen ja purkumateriaalien kierrättätys ja jatkojalostus.

Työvälineet:kaivinkone, pyöräkuormaaja, maansiirtodumpperi, kuorma-auto
 

Suomen Konetalo OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Konekorjaamo, koneiden myyntiä, koneiden vuokrausta, konehuoltoa

Suomen Konetalo Oy - Olemme Oulussa toimiva trukkien ja maanrakennuskoneiden huollon ja myynnin ammattilainen. Palvellemme asiakkaitamme kautta Suomen. Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset trukit, jäänhoitokoneet, maanrakennuskoneet, kurottajat ja nostimet. Käytössämme on neljä hyvin varustettua huoltoautoa ja korjaamotilat pesuhalleineen Oulunsalossa. Huollamme ja korjaamme koneet asiakkaan luona tai korjaamollamme. Kun haluat parasta huoltovarmuutta ja asiantuntemusta, ota yhteyttä!

Tuote:trukit ja kaivurit, kaivinkoneet
 

Oulun Konevälitys Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaivinkoneita, maanrakennuskoneita

Oulun Konevälitys Oy on erikoistunut maarakennuskoneiden ja kiinteistökoneiden myyntiin sekä välitykseen. Meillä saat mm. seuraavia maanrakennuskoneita ja laitteita: tela-alustaiset ja pyöräalustaiset kaivinkoneet, trukit, pyöräkuormaajat, harvesterit, kuormausrampit, autotrailerit, perävaunut ja peräkärryt. Kauttamme myös lisälaitteet: kauhat, kourat, rampit ja trukkipiikit. Uutena Tehojätkä Pro taimikonhoitokoneen myynti ja urakointi: taimikon ja nuoren metsän harvennus.

Tuote:kaivinkoneita Oulu
 

Vänkäripalvelut OULU

Pienkuormaimia, konevuokrausta

Vänkäripalvelu - ja hommat hoituu. Vuokraamme Avant 635 pienkuormainta lisälaitteineen Oulun seudulla. Avuksi puutarha- ja pihatöihin, maataloustöihin ja kiinteistönhoitoon. Huollettu pienkuormaaja ja valittu lisälaite myös perille toimitettuna. Voit vuokrata myös kuskin. Teemme ruohonleikkuut, kaivurityöt ja vaikka puiden kaatamiset vaivattomasti ympäri vuoden. Tee varaus Avant-pienkuormaajasta täyttämällä lomake verkkosivulla, merkkaa haluamasi lisälaitteet ja tarkista varauskalenteri.

Palvelu:Kaivuri
 

Kuokkamies OULU

Maarakennusta, viherrakennusta, saneerausta

Kuokkamies on Oulun seudulla toimiva ketterä piharakentamisen ja sisustusremontoimisen moniosaaja. Teemme pihojen isot ja pienet vihertyöt sekä pihojen saneerauskohteet. Teemme myös kaikki kodin ja liikehuoneistojen sisustusremontit, kirvesmies-, laatoitus-, vesieristys- ja tapetointityöt, saunaremontit, yms. ammattitaidolla(VTT-sertifikaatti). Yhteistyökumppaniemme kautta saatte myös putkityöt. Tulemme tekemään veloituksetta kartoituksen tarpeistanne paikan päälle.

Työvälineet:kaivinkone
 
 

Bobmatic Oy KÄRSÄMÄKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Aloitimme tienalitusurakoinnin vuonna 1989 Bobmatic Ky nimellä ja toiminnan laajentuessa vuodesta 1995 Bobmatic Oy:nä. Kaapeliurakointia olemme tehneet mittavastikin, mutta nykyään olemme keskittyneet pääasiassa tienalituksiin niin myyräkalustolla kuin tämän päivän suuntaporausteknologialla. Soita ja kysy lisää!

Työvälineet:kaivinkone
 
 

Konehuolto Oikarinen Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennuskoneiden huoltoja, maarakennuskoneiden myyntiä, maarakennuskoneiden korjausta, maansiirtokoneita, varaosia

Konehuolto Oikarinen on erikoistunut maansiirtokoneiden, traktoreiden, trukkien, kaivinkoneiden ja pienkoneiden myyntiin ja huoltoon sekä tarvikemyyntiin ja varaosamyyntiin Kajaanissa. Merkkihuolto seuraavien valmistajien koneille: Komatsu/Lännen, Cace IH, New Holland-traktorit, Doosan-maarakennuskoneet, Clark Heli-trukit, Sunward-maansiirtokoneet, Hyundai-, Deutz-moottorihuolto, JCB-teletrukit ja -maansiirtokoneet, Wille-kiinteistökoneet.

Tuote:Farmi - kaivinkoneet, JCB - kaivinkoneet, Sunward - kaivinkoneet
 
 

Kuljetus Arponen Ky - Kempele OULU

Kappaletavarakuljetusta, tieliikenteen tavarankuljetusta

Kuljetus Arponen kuljettaa metsäkoneet, kaivinkoneet ja pyöräkoneet lähes 40 vuoden ammattitaidolla. Kuljetamme lavetilla koneet 20 tonniin asti koko Suomen alueella. Autossamme on vinssi, jolla voi vetää 10 tonnia. Käytössämme on peräkärry, joten voimme kuljettaa samanaikaisesti kahta konetta.

Palvelu:kaivinkoneen kuljetuksia
 
 

Iin Konevuokraamo II

Konevuokrausta, rakennuskonevuokraamo

Iin Konevuokraamo - Konevuokrausta yrityksille ja kotitalouksille Oulun läänin alueella. Yritys myös huoltaa, korjaa, vuokraa ja myy maanrakennuskoneita. Talvisin lumen aurausta, ja hiekoitusta myös yksityisille. Palveluihimme kuuluvat mm. rakennuskoneiden huolto ja korjaus, laitevuokraus, lava-auton vuokraus, koneiden myynti ja osto sekä hiilidioksidi-, happi- ja asetyleenipullojen myynti. Kuljetamme vuokrattavat koneet paikan päälle!

Hakusana:kaivinkoneet
 
 

Kuljetus ja koneurakointi Janne Kallinen TYRNÄVÄ

Maarakennusta, maa-aineskuljetusta

Kuljetus ja koneurakointi Janne Kallinen - Monipuoliset maa-aineskuljetukset Oulun talousalueella: soraa, hiekkaa ja multaa. Konekantaamme kuuluu mm. kaivinkone, kuorma-autoja sekä traktori. Ota yhteyttä!

Hakusana:kaivuri, kaivinkone
 
 

Tmi Raahen Konemuokkaus - Urpo Hyväri PATTIJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallitöitä, maarakennusta

Raahen Konemuokkaus - maarakennus ja työkoneiden metallikorjaukset. Teemme rakennusten pohjatyöt, pihatyöt, salaojitukset, sadevesiputkitukset ja muita kaivinkonetöitä Raahen alueella. Työlaitteiden, kuten kaivinkoneiden ja pyörökoneiden korjauksissa olemme erikoistuneet runkokorjauksiin ja metallitöihin. Valmistamme kaivurin kauhoja sekä korjaamme ja valmistamme peräkärryjä ja -vaunuja.

Palvelu:kaivinkone
Aihepiiri:kaivurin kauhat
 
 

Niskanen Services Oy KIIMINKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Teemme pihan kaivuutyöt sekä muut pihan kunnostus- ja rakennustyöt. Tarjontaamme kuuluu myös talon pohjat, pihojen pohjatyöt sekä salaojitukset. Teemme kaikenlaiset metsuripalvelut (karsinnat, hakkuut ja puun kaadot) tarpeesi mukaan. Meiltä onnistuu myös ongelmapuiden kaadot. Hoidamme myös puiden kuljetukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:kaivinkone
 
 

Maanrakennus Jyrki Pakanen Tmi TANNILA

Maarakennusta