Katsastusasemat

Katsastusasema · katsastusasemat · katsastusasemia

Hakuehdolla katsastusasemat löytyi yhteensä 16 yritystä.

Autoilijan Avainasemat - Kempele KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Nyt katsastaminen paikkakunnallasi on helppoa täysin suomalaisella katsastusasemalla. Lakeuden-, Putaan-, Konetien-, Äimätien- ja Roi Katsastus Oy ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet täysin suomalaisen Autoilijan Avainasemat -ketjun. Autoilijan Avainasemat tunnistat helposti suomenlippu avainlogosta ja asiakkaamme saavat täyden palvelun, oli kyseessä sitten henkilöauto tai raskaan kaluston ajoneuvo. Tervetuloa avainasiakkaaksemme ja suosimaan suomalaista palvelua !

Yhteystiedot: Kehitysjohtaja, Pasi Pellikka
044-024 0002

 

Autoilijan Avainasemat - Haukipudas - Putaan Katsastus Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Nyt katsastaminen paikkakunnallasi on helppoa täysin suomalaisella katsastusasemalla.Lakeuden-, Putaan-, Konetien-, Äimätien- ja Roi Katsastus Oy ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet täysin suomalaisen Autoilijan Avainasemat -ketjun. Autoilijan Avainasemat tunnistat helposti kuvan mukaisesta suomenlippu avainlogosta ja asiakkaamme saavat täyden palvelun, oli kyseessä sitten henkilöauto tai raskaan kaluston ajoneuvo. Tervetuloa avainasiakkaaksemme ja suosimaan suomalaista palvelua !

Yhteystiedot: Katsastusaseman päällikkö, Jani Leskinen


 

Autoilijan Avainasemat - Oulu Konetie - Konetien Katsastus Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Nyt katsastaminen paikkakunnallasi on helppoa täysin suomalaisella katsastusasemalla.Lakeuden-, Putaan-, Konetien-, Äimätien- ja Roi Katsastus Oy ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet täysin suomalaisen Autoilijan Avainasemat -ketjun. Autoilijan Avainasemat tunnistat helposti suomenlippu avainlogosta ja asiakkaamme saavat täyden palvelun, oli kyseessä sitten henkilöauto tai raskaan kaluston ajoneuvo. Tervetuloa avainasiakkaaksemme ja suosimaan suomalaista palvelua !

Palvelu:Katsastusasema
Yhteystiedot: Katsastusaseman päällikkö, Sampo Saukkoriipi


 

Autoilijan Avainasemat - Äimätien Katsastus Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokatsastusta

Äimätien Katsastus on yrittäjävetoinen pohjoissuomalainen katsastusasema. Tarjoamme palveluitamme uusissa, nykyaikaisissa ja valoisissa tiloissa. Ammattitaitoinen ja asiakasystävällinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan Sinua. Määräaikaiskatsastusten lisäksi teemme kaikkia erikoiskatsastuksia: yksittäishyväksyntöjä sekä muutos-ja rekisteröintikatsastuksia. Tunnistat meidät helposti suomenlippu-avainlogosta. Varaa autosi katsastusaika netistä: www.avainasemat.fi

Yhteystiedot: Katsastusaseman pällikkö, Tomi Kekolahti


 
 
 
 

Saloisten Katsastus Oy RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Saloisten Katsastus Oy - Olemme 2012 perustettu yrittäjävetoinen, kotimainen katsastusasema. Palveluihimme kuuluvat määräaikais-, muutos- ja rekisteröintikatsastukset. Lisäksi rekisteröintiasiat onnistuvat meillä vaivattomasti. Henkilö- ja pakettiautojen katsastukseen voit tulla ilman ajanvarausta, kun sinulle parhaiten sopii. Tervetuloa katsastamaan Saloisten Katsastukseen!

Hakusana:kotimainen katsastusasema Raahe, Suomalainen katsastusasema Raahe
 
 
 
 
 
 

Iin Katsastus II

Katsastusasema