Kodintekniikkaa

Kodintekniikka · kodintekniikkaa

Hakuehdolla kodintekniikkaa löytyi yhteensä 8 yritystä.

Väiskin TV ja Kone Haukipudas HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Atk-laitteita, kodinkoneliike, kodintekniikkaliike

Väiskin Kone sijaitsee Haukiputaan keskustassa. Valikoimistamme löydät kodinkoneet, viihde-elektoniikkaa, tietotekniikkaa, kodin pienkoneet, imurit, kahvinkeittimet ja televisiot. Lisäksi meiltä löytyvät tietokoneet, näytöt ja tulostimet, sekä niiden lisälaitteet. Tekniset Haukipudas on toiminut 30 vuotta ja tarjoaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua kodin keittiökoneiden ja laitteiden hankkimisessa.Kun suunnittelet keittiöremonttia,tai rakennat uutta, pyydä tarjous.

Tuote:Kodintekniikkaa
 

Kalajoen Radio ja Tv Oy / Tekniset Tokola KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodintekniikka, kodintekniikkaliike

Jo kahden sukupolven ajan, yli 30 vuotta olemme tehneet kodinkonekauppaa Kalajoella. Siinä ajassa ovat ehtineet paikkakuntalaiset ja heidän tarpeensa tulla hyvin tutuiksi. Siltikään kohdalle ei ole osunut kahta samanlaista päivää mukavien ihmisten ja kehittyvän kodintekniikan parissa työskennellessä. Kodin tekniikkaa laidasta laitaan. Tulkaahan taas ihmettelemään millaisia uutuuksia meiltä löytyy!

 
 

Koillis-Tele PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodinkonehuoltoja, kodintekniikka

Koillistele toimii Pudasjärven keskustassa. Meiltä antenniasennukset, nettiliittymät, puhelinliittymät ja tietokoneet, puhelimet ja tulostimet.

 
 

Hifi Studio OULU

Kodintekniikka

 
 

Clas Ohlson Oy OULU

Kodintekniikka

 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Palveluhakemisto: