Lvi

Lvi

Hakuehdolla lvi löytyi yhteensä 128 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rautakauppa, keittiökalusteita, rakennusmateriaaleja

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Yhteystiedot: Ostaja rakennustarvike ja lvi, Jani Jaurakkajärvi
050 5463 281

Ostaja rakennustarvike ja lvi, Perttu Kummala
044 7500 904

Ostaja rakennustarvike ja lvi, Miika Takalo
044 7500 888

 

Raahen Ammattiopisto RAAHE

Kauppakamarin jäsen

Ammatillinen oppilaitos, koulutusta, koulu

Raahen ammattiopisto on sinun valintasi, jos haluat itsellesi ammatin jolla pääset nopeasti työelämään. Käytännön osaaminen on jotain, mitä ei saa kaupasta eikä suoraan kirjoista. Raahen koulutuskuntayhtymän arvoja ovat ihmisläheisyys, me-henki sekä myönteinen ja kannustava toimintaympäristö, jotka antavat mahdollisuuden luovuuteen, laadukkaaseen työskentelyyn ja ammatilliseen kehittymiseen opiskelijana, opettajana ja työntekijänä. Lisätietoja nettisivuiltamme.

Yhteystiedot: Talotekniikan ala (LVI) , Vitikka, Samuli
040 135 7146

 

Kemin Vesi-Piste Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-urakointia, lvi-huoltoa, lvi, LVI-liike

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, kuntia, sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä. Vahvuutemme on 50 vuoden kokemus sekä ammattitaitoiset työntekijät. Meillä on laaja tuotevalikoima sekä kokonaisvaltainen asennuspalvelu. Toimialueemme on Lapin ja Oulun alue sekä Norbotten. Toimipisteemme palvelee teitä kolmella paikkakunnalla Torniossa, Kemissä sekä Oulussa. Olemme täyden palvelun LVI-talo. Tervetuloa!

Palvelu:Lvi työt
Aihepiiri:Lvi
 

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, sisustussuunnittelua, rakennustarvikkeita

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Palvelu:LVI työt, LVI-työt, LVI tarvikkeet, LVI asennukset
Yhteystiedot: LVI
044 521 5540

 

Kylmäkomppania Oy HAUKIPUDAS

Kodinkonehuoltoja, kylmälaitehuoltoja

Kylmäkomppania Oy - Haukiputaan kylmälaite- ja kodinkonehuolto. Kylmälaitteiden, kodinkoneiden ja lämpöpumppujen huolto ja asennus Oulun talousalueella. Huollamme yritysten kylmälaitteet ja korjaamme kodinkoneet merkistä riippumatta. Pyydä tarjous ilma-, vesi- tai maalämpöpumpusta. Liikkeessämme myös valikoima käytettyjä kodinkoneita. Palvelemme arkisin 9 - 17.

Palvelu:lvi laitteiden huolto
 

Aro Systems OULU

Kauppakamarin jäsen

LVI-asennusta, LVI-urakointia, lvi-huoltoa, lvi

Aro Systems Oy on vuonna 1954 perustettu yksityinen talotekniikka-alan asiantuntija- ja palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2013 oli 63 miljoonaa euroa. Toimimme Helsingin, Tampereen ja Oulun seudulla ja vastaamme talotekniikkahankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpitopalveluista – aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aro Systems kuuluu Aro Yhtiöt -konserniin. Huolto- ja korjauspalvelumme tarjoaa o

Palvelu:LVI määräaikaishuolto, lvi asentaja, lvi huolto, lvi päivystys
 

Ylivieskan LVI Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-urakointia

Ylivieskan LVI Oy - Hanakat on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Kestävän laatutuotteen lisäksi saat meiltä myös suunnittelun, asennuksen, varaosat, käyttöopastuksen ja huollon. Etsitpä ratkaisua lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneeseen ja keittiöön tai vaikka pihalle ja puutarhaan on Hanakat lupaus laadusta.

Palvelu:LVI työt, LVI urakointi, LVI asennus, LVI suunnittelu
 

Nordic Ekolämpö Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-ala, maalämpö

Nordic Ekolämpö on ekologisiin lämmitysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Vuosien kokemuksella toteutamme asiakaslähtöisesti ekologisia lämmitysjärjestelmiä kohteen vaatimukset tarkasti huomioon ottaen. Teemme myös LVIS-kokonaisurakointia sekä huoltotöitä eri laajuisiin kohteisiin. Toimimme Oulun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:lvi määräaikaishuollot
 

LVI-Asennus ja Huolto Oravisjärvi Oy TYRNÄVÄ

LVI-asennusta, LVI-liike

Lvi asennus ja huolto ammattitaidolla uudisrakennuksiin ja remonttikohteisiin. Asennuspalvelut maalämpö, kaukolämpö ja öljylämpökohteisiin. Myymme ja asennamme vesikalusteet, pytyt, hanat ja suihkut sekä lukot ja hälytinjärjestelmät. Kattava Lvi-huolto, huollamme mm. putket, lämmitysjärjestelmät, ilmastointikoneet, varaajat ja öljypolttimet. Palvelemme yksityiset ja yritykset, niin isoissa kuin pienissäkin LVI asioissa Oulun ja lähikuntien alueella. Soita ja pyydä tarjous!

Hakusana:korjausrakentamisen lvi-palvelut
 
 

LVI-insinööritoimisto Plan-Air Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-suunnittelua

Olemme 1980 perustettu LVI-suunnittelutoimisto ja toimialueemme on pääasiassa Pohjois- ja Keski-Suomessa. Hotelli-, toimisto-, liike- ja kauppakeskus- sekä teollisuusrakennukset ovat olleet kohteitamme.

Palvelu:teollisuuden ja liikerakentamisen lvi, LVI insinööritoimisto
Aihepiiri:LVI Insinööritoimisto Plan Air
 
 

Osuuskunta Valkeavesi - Kalajoen Vesilaitos KALAJOKI

Vesilaitos, vedenjakelua

Kalajoen kaupungin vedenjakelusta vastaa Osuuskunta Valkeavesi. Valkeavesi on Kalajoen kaupungissa toimiva yksityisoikeudellinen, jäsentensä omistama, vedenjakelun palveluosuuskunta. Osuuskunnan tavoitteena on turvata asiakkailleen riittävä määrä jatkuvasti laatuvaatimukset ja tavoitteet täyttävää talousvettä kohtuullisin kustannuksin. Osuuskunta Valkeavesi siirtyi uusiin toimitiloihin Ymmyrkäisen kaava-alueelle 8-tien varteen Heinistönkuja 1, kesällä 2009.

Palvelu:LVI asennus
 
 

PipeAir Oy HAAPAVESI

Hormeja

PipeAir tarjoaa laadukkaat poistohormit kaikille katoille. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita. AirWay-poistohormit sopivat kaikille kattomateriaaleille ja kaltevuuksille. Tuotteemme ovat helppoja asentaa ja mukana saat selkeät asennusohjeet ja asennukseen tarvittavat osat. AirWay-tuotemallistoomme kuuluvat poistohormit, huippuimurit sekä viemärin tuuletus- ja radonin poistoputket. Tutustu kotisivuillamme lisää tuotteisiimme!

Palvelu:lvi kokonaisratkaisut
 
 

Oulun Ilmastointi ja Eristys Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Laatupalvelua yli 20 vuotta! OIE on perustettu Oulussa vuonna 1992. Yli 20 vuoden kokemuksella toimenkuvamme käsittää julkisen sektorin ilmanvaihto- ja eristysurakat sekä uudis- että korjausrakentamisen puolella.

 
 

Uusiolämpö ky Raahe PATTIJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-suunnittelua, lvi

Maalämpöpumppuja omakotitaloihin ja kiinteistöihin alueilla Oulu, Kalajoki ja paikkakunnat noin 200km säteellä Raahesta. Lisäksi kaikki muut lämmitysjärjestelmät sekä niiden huoltopalvelut.

 
 

Tekno-Pal Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-töitä, lvi

Tekno-Pal on Oulun ja sen ympäristökuntien alueella toimiva LVI-töihin keskittynyt yritys. Vuosikymmeniä seudulla toiminut yritys palvelee alueen kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä luotettavasti, huolellisesti ja aikatauluissa pysyen. Palveluitamme ovat kaikki putkistoihin, ilmastointiin ja lämmitykseen liittyvät asennukset, huollot sekä korjaukset. Kauttamme saat myös laadukkaat LVI-tarvikkeet. Puhdistamme ja säädämme myös ilmanvaihtojärjestelmänne. Pyydä tarjous!

Palvelu:LVI-palvelu
Yhteystiedot: LVI päivystys, LVI-asennus, LVI-tarvikkeet, Tekno-Pal Oy
0400 890 669

 
 

Insinööritoimisto Airlon Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

LVIA-suunnittelua

Insinööritoimisto Airlon Oy on asiantunteva talotekniikka-alan suunnittelutoimisto. Toimimme suunnittelu, valvonta ja konsultointi tehtävissä koko suomessa. Asiakkaitamme on mm. yritykset, julkiset tahot(kunnat, kaupungit), taloyhtiöt,yksityishenkilöt jne.

Hakusana:lvi suunnittelu
 
 

Movitek OULU

LVI-töitä

Movitekin erityisalaa ovat asuin-, teollisuus- sekä julkisrakennusten LVI-urakoinnit toiminta-alueenaan koko Suomi. Movitek Oy omaa pitkänlinjan ammattilaisten vankan kokemuksen LVI-alalta.

Palvelu:LVI
 
 

Tmi Vilmati HALOSENNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

VILMATI Tmi on täyden palvelun LVI-urakoitsija. Tarjoamme kaikki LVI-palvelut Oulun seudulla. Palveluumme kuuluvat kaikki LVI-urakkaan sisältyvät työt, työkohteita ovat omakotitalot ja rivitalot. Teemme LVI-työt niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Palveluihimme sisältyvät LVI-urakointi, KVV-töiden valvonta ja LVI-tarvikkeiden myynti. Yrityksemme palvelee pääosin Oulun läänin talousalueella, mutta teemme sopimuksesta urakointia myös kauempanakin.

 
 

Quanttos Oy OULU

Ohjelmistoja, suunnittelutoimisto

Quanttos Oy aloitti toimintansa vuonna 2012 keväällä. Yritys perustettiin markkinoimaan JCAD-ohjelmistoja ja muita määrälaskentaan ja suunnitteluun tarkoitettuja tuotteita. Jidea Oy on Quanttos Oy:n sisaryritys, joka huolehtii JCAD ohjelmistojen teknisestä kehityksestä ja ohjelmahuollosta. JCAD-tuotteet tarjoavat parhaan ratkaisun ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavia työkaluja suunnitteluun ja määrälaskentaan. JCAD on merkki, johon ammattilaiset ovat luottaneet jo yli 20 vuotta.

Palvelu:LVI suunnittelu ohjelma, LVI määrälaskenta ohjelmat, LVI CAD
 
 

Lvi ja rakennus J. Kunelius YLIVIESKA

Rakennusliike, LVI-urakointia

Lvi ja rakennus J. Kunelius tarjoaa ammattitaidolla lvi- ja rakennusurakointia. Teemme pitkällä kokemuksella niin rakentamista, remontointia, saneerausta kuin uudisrakentamistakin. Suoritamme mm. maalaustyöt, lattia-asennukset, julkisivuremontit, LVI-asennukset, ilmastointityöt ja monipuoliset putkityöt. Teemme myös kosteidentilojen remontit eli kylpyhuone- ja saunaremontit ja rakentamiset onnistuvat laadukkaasti. Toimimme 100km säteellä Ylivieskasta.