Lvi

Lvi

Hakuehdolla lvi löytyi yhteensä 128 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rautakauppa, keittiökalusteita, rakennusmateriaaleja

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Yhteystiedot: Ostaja rakennustarvike ja lvi, Jani Jaurakkajärvi
050 5463 281

Ostaja rakennustarvike ja lvi, Perttu Kummala
044 7500 904

Ostaja rakennustarvike ja lvi, Miika Takalo
044 7500 888

 

Raahen Ammattiopisto RAAHE

Kauppakamarin jäsen

Koulutusta, ammatillinen oppilaitos, koulu

Raahen ammattiopisto on sinun valintasi, jos haluat itsellesi ammatin jolla pääset nopeasti työelämään. Käytännön osaaminen on jotain, mitä ei saa kaupasta eikä suoraan kirjoista. Raahen koulutuskuntayhtymän arvoja ovat ihmisläheisyys, me-henki sekä myönteinen ja kannustava toimintaympäristö, jotka antavat mahdollisuuden luovuuteen, laadukkaaseen työskentelyyn ja ammatilliseen kehittymiseen opiskelijana, opettajana ja työntekijänä. Opintolinjamme löytyvät nettisivuiltamme. Tule ja tutustu!

Yhteystiedot: Talotekniikan ala (LVI) , Vitikka, Samuli
040 135 7146

 

Oulaisten LVI Oy - Hanakat OULAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-liike, lvi, LVI-asennusta

Täyden palvelun LVI-talo. Yli kaksikymmentä vuotta luotettavaa toimintaa! Oulaisten LVI Oy on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Eli kestävän laatutuotteen lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös suunnittelun, asennuksen, käyttöopastuksen ja huollon. Oulaisten LVI Oy on osakeyhtiö, jonka vahvuutena on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö, toiminnan keskeisenä tavoitteena on panostaa laatuun ja palveluun.

Hakusana:lvi myymälä
 

LVI-Työ Meskus Oy TAIVALKOSKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Ilmastointiasennusta, LVI-asennusta

Myymälästämme Taivalkosken keskustasta LVI-tarvikkeet: vesiputket, ilmastointiputket, viemäriputket, lattiakaivot, hanat, liittimet, vesihanojen osat ja tiivisteet.Kylpyhuoneisiin suihkut, vedensekoittimet, hanat ja altaat sekä kylpyhuoneiden kalusteet - allaskaapit ja peilikaapit.Kotien ja kiinteistöyhtiöiden lämmitysjärjestelmät, lämmityskattiloiden ja öljypolttimien huolto ja asennus. Maalämpöjärjestelmien asennukset,vesikiertoisen lattialämmityken asennukset.Vesipumpu vedensiirtoon.

Yhteystiedot: Vesivahinkopäivystys, Ilmastointipäivystys, Putkie, LVI Päivystys 24 h
040 1585828

LVI suunnittelu, töiden vastaanotto, Meskus Pekka
0400 291087

LVI asennukset, tarvikkeet, Meskus Samuli
040 7762320

 

Vesi-Piste OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-urakointia, LVI-liike, lvi, lvi-huoltoa

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, kuntia, sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä. Vahvuutemme on 50 vuoden kokemus sekä ammattitaitoiset työntekijät. Meillä on laaja tuotevalikoima sekä kokonaisvaltainen asennuspalvelu. Toimialueemme on Lapin ja Oulun alue sekä Norbotten. Toimipisteemme palvelee teitä kolmella paikkakunnalla Torniossa, Kemissä sekä Oulussa. Olemme täyden palvelun LVI-talo. Tervetuloa!

Palvelu:Lvi työt
Aihepiiri:Lvi
 

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, sisustussuunnittelua, rautakauppa

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Palvelu:LVI tarvikkeet, LVI asennukset, LVI työt, LVI-työt
Yhteystiedot: LVI
044 521 5540

 

Kylmäkomppania Oy HAUKIPUDAS

Kylmälaitehuoltoja, kodinkonehuoltoja

Kylmäkomppania Oy - Haukiputaan kylmälaite- ja kodinkonehuolto. Kylmälaitteiden, kodinkoneiden ja lämpöpumppujen huolto ja asennus Oulun talousalueella. Huollamme yritysten kylmälaitteet ja korjaamme kodinkoneet merkistä riippumatta. Pyydä tarjous ilma-, vesi- tai maalämpöpumpusta. Liikkeessämme myös valikoima käytettyjä kodinkoneita. Palvelemme arkisin 9 - 17.

Palvelu:lvi laitteiden huolto
 

Aro Systems OULU

Kauppakamarin jäsen

Lvi, lvi-huoltoa, LVI-urakointia, LVI-asennusta

Aro Systems Oy on vuonna 1954 perustettu yksityinen talotekniikka-alan asiantuntija- ja palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2013 oli 63 miljoonaa euroa. Toimimme Helsingin, Tampereen ja Oulun seudulla ja vastaamme talotekniikkahankkeiden suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpitopalveluista – aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aro Systems kuuluu Aro Yhtiöt -konserniin. Huolto- ja korjauspalvelumme tarjoaa o

Palvelu:LVI määräaikaishuolto, lvi asentaja, lvi huolto, lvi päivystys
 

Ylivieskan LVI Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-urakointia

Ylivieskan LVI Oy - Hanakat on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Kestävän laatutuotteen lisäksi saat meiltä myös suunnittelun, asennuksen, varaosat, käyttöopastuksen ja huollon. Etsitpä ratkaisua lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneeseen ja keittiöön tai vaikka pihalle ja puutarhaan on Hanakat lupaus laadusta.

Palvelu:LVI työt, LVI urakointi, LVI asennus, LVI suunnittelu
 

Nordic Ekolämpö Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalämpö, LVI-ala

Nordic Ekolämpö on ekologisiin lämmitysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Vuosien kokemuksella toteutamme asiakaslähtöisesti ekologisia lämmitysjärjestelmiä kohteen vaatimukset tarkasti huomioon ottaen. Teemme myös LVIS-kokonaisurakointia sekä huoltotöitä eri laajuisiin kohteisiin. Toimimme Oulun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:lvi määräaikaishuollot
 

LVI-VePeKa II

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-töitä

Lvi-VePeKa teemme KAIKKI LVI-TYÖT uudisrakentamiseen ja saneerauskohteisiin liittyen, omakotitaloista ostoskeskuksiin. Myymme ja asennamme myös maalämpöpumput ja lämpökaivot!

Palvelu:LVI työt, LVI-liikkeet, LVI asennus, LVI saneeraus
Aihepiiri:korjausrakentamisen LVI, lvi palvelut, uudisrakentamisen LVI
Yhteystiedot: LVI - VePeKa: Veli-Pekka Kosunen
0404106798

 
 

LVI-insinööritoimisto Plan-Air Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-suunnittelua

Olemme 1980 perustettu LVI-suunnittelutoimisto ja toimialueemme on pääasiassa Pohjois- ja Keski-Suomessa. Hotelli-, toimisto-, liike- ja kauppakeskus- sekä teollisuusrakennukset ovat olleet kohteitamme.

Palvelu:teollisuuden ja liikerakentamisen lvi, LVI insinööritoimisto
Aihepiiri:LVI Insinööritoimisto Plan Air
 
 

Oulun Ilmastointi ja Eristys Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Laatupalvelua yli 20 vuotta! OIE on perustettu Oulussa vuonna 1992. Yli 20 vuoden kokemuksella toimenkuvamme käsittää julkisen sektorin ilmanvaihto- ja eristysurakat sekä uudis- että korjausrakentamisen puolella.

 
 

Uusiolämpö ky Raahe PATTIJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-suunnittelua, lvi

Maalämpöpumppuja omakotitaloihin ja kiinteistöihin alueilla Oulu, Kalajoki ja paikkakunnat noin 200km säteellä Raahesta. Lisäksi kaikki muut lämmitysjärjestelmät sekä niiden huoltopalvelut.

 
 

Ilmastointi Kotikumpu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, ilmanvaihtojärjestelmiä

Ilmastointi Kotikumpu: Kaikki ilmanvaihto-, ilmastointi- ja LVI-alan työt ammattitaidolla, 40 v. kokemuksella Oulun ja ympäristökuntien alueella. Ilmastointi Kotikumpu valmistaa ilmanvaihtojärjestelmiä, ilmanvaihtokanavistoja ja ilmanvaihtokoneiden osia. Palveluihimme kuuluvat myös ilmastointiurakointi, ilmanvaihtokanavien ja -koneiden säätö, mittaus, huolto ja korjaustyöt.

 
 

Movitek OULU

LVI-töitä

Movitekin erityisalaa ovat asuin-, teollisuus- sekä julkisrakennusten LVI-urakoinnit toiminta-alueenaan koko Suomi. Movitek Oy omaa pitkänlinjan ammattilaisten vankan kokemuksen LVI-alalta.

Palvelu:LVI
 
 

Quanttos Oy OULU

Suunnittelutoimisto, ohjelmistoja

Quanttos Oy aloitti toimintansa vuonna 2012 keväällä. Yritys perustettiin markkinoimaan JCAD-ohjelmistoja ja muita määrälaskentaan ja suunnitteluun tarkoitettuja tuotteita. Jidea Oy on Quanttos Oy:n sisaryritys, joka huolehtii JCAD ohjelmistojen teknisestä kehityksestä ja ohjelmahuollosta. JCAD-tuotteet tarjoavat parhaan ratkaisun ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavia työkaluja suunnitteluun ja määrälaskentaan. JCAD on merkki, johon ammattilaiset ovat luottaneet jo yli 20 vuotta.

Palvelu:LVI suunnittelu ohjelma, LVI määrälaskenta ohjelmat, LVI CAD
 
 

Lvi ja rakennus J. Kunelius YLIVIESKA

Rakennusliike, LVI-urakointia

Lvi ja rakennus J. Kunelius tarjoaa ammattitaidolla lvi- ja rakennusurakointia. Teemme pitkällä kokemuksella niin rakentamista, remontointia, saneerausta kuin uudisrakentamistakin. Suoritamme mm. maalaustyöt, lattia-asennukset, julkisivuremontit, LVI-asennukset, ilmastointityöt ja monipuoliset putkityöt. Teemme myös kosteidentilojen remontit eli kylpyhuone- ja saunaremontit ja rakentamiset onnistuvat laadukkaasti. Toimimme 100km säteellä Ylivieskasta.

 
 

Tekno-Pal Oy HALOSENNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-töitä, lvi

Tekno-Pal Oy:stä aurinkolämpölaitteet, lvi-työt ja putkityöt 30 vuoden kokemuksella Oulun talousalueella. TOIMIMME EKOWELLIN JÄLLEENMYYJÄNÄ POHJOIS- SUOMEN ALUEELLA.Ota yhteyttä!

 
 

LVI-Asennus ja Huolto Oravisjärvi Oy TYRNÄVÄ

Lukkoseppä, LVI-asennusta

Teemme lämpö-, vesi- ja ilmastointiasennukset laadukkaasti ja ammattitaidolla Oulun, Raahe ja Pyhäjoen alueella. Palvelemme sekä yksityisiä että yritys asiakkaita. Kauttamme myös lukkosepän palvelut, lukitustuotteet sekä turvallisuustuotteet asennettuna. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!