Maarakennusta

Maarakennus · maarakennusta

Hakuehdolla maarakennusta löytyi yhteensä 368 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Kuljetus Laurikkala Oy LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, maarakennusta

Hoidamme maa-ainesten sekä kiviainesten myynnin ja kuljetukset sekä raakapuun puukuljetukset sopimuskuljetuksena pääasiassa Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Maa-aineskuljetuksiin kuuluvat murskeet, multa, sepelit ja hiekat. Lisäksi mullan, hiekan ja hakkeen seulontatyöt. Otetaan vastaan maa-ainesten varastointialueelle purkupuut, kannot, betoni ja asfaltti. Soita ja kysy lisää!

 
 

H. Järvelin Ky LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtotöitä, maarakennusta

Maanrakennus H. Järvelin Ky 30 vuotta! Ammattitaidolla maanrakennuspalvelut, maansiirtotyöt, kunnallistekniikka, viemäröinti, lavettikuljetukset, pyörökonetyöt, tontin pohjatyöt sekä kaivinkoneurakointi. Teemme myös maa-ainestoimituksia: hiekkaa ja mursketta. Kalustoomme kuuluu: 6 tela-alustaista kaivinkonetta, pyöröalustainen kaivinkone ja lavettiauto. Palvelemme julkista sektoria, yrityksiä ja yksityisiä Oulun alueella: Liminka, Tyrnävä ja lähikunnat.

 
 

Maarakennus Juha Toljamo RANUA

Maarakennusta

Maanrakennus Juha Toljamon toimintaan kuuluu metsäteiden rakentaminen ja monipuolinen maanmuokkaus. Jätevesijärjestelmien suunnittelusta aina rakentamiseen saakka ja tietenkin kunnallistekniikka ja siihen liittyvät työt. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
 

Maanrakennus Junttila Ky KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Maarakennus- ja maansiirtotyöt Ouluntalousalueella ammattitaidolla.

Hakusana:maanrakennus
 
 

Maarakennus Kallinen KEMPELE

Maarakennusta, kaivinkoneurakointi

Kuljetus ja koneurakointi Janne Kallinen - Kaikenkattavaa kaivinkoneurakointia Oulun talousalueella - 200 km:n säteellä kempeleestä. Palveluihimme kuuluu mm: kaivinkonetyöt, salaojitukset, piharakentaminen, pohjarakentaminen, traktoriurakointi, tonttien jyrsintä sekä maa-aineksien kuljetus traktorilla. Työvälineitämme ovat: kaivinkoneet ja traktori. Ota yhteyttä!

Hakusana:maanrakennus
 
 

Saramachine KIIMINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtotöitä, kaivuutöitä, maarakennusta

Maarakennusalan yrittäjä Juho-Antti Sarajärvi tekee maarakennusalan kaivuutöitä yrityksille ja yksityisille yli 10 vuoden kokemuksella. Hoidamme omakotitalojen pohja- ja pihatyöt ym. varmasti luotettavasti ja ammattitaidolla. Toimin Oulun talousalueella, mm. Oulu, Kiiminki, Ii, Haukipudas, Muhos, Liminka ja Tyrnävä. Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset osaavaa tekijää!

 
 

Tmi Raahen Konemuokkaus - Urpo Hyväri PATTIJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallitöitä, maarakennusta

Raahen Konemuokkaus - maanrakennusta alusta loppuun saakka! Teemme rakennusten pohjatyöt, pihatyöt, salaojitukset, sadevesiputkitukset, likavesikaivojen asennukset, ja muita kaivinkonetöitä Raahen alueella. Työlaitteiden, korjausta. Perävaunujen korjaus ja valmistus.

 
 

Niskanen Services Oy KIIMINKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Teemme pihan kaivuutyöt sekä muut pihan kunnostus- ja rakennustyöt. Tarjontaamme kuuluu myös talon pohjat, pihojen pohjatyöt sekä salaojitukset. Teemme kaikenlaiset metsuripalvelut (karsinnat, hakkuut ja puun kaadot) tarpeesi mukaan. Meiltä onnistuu myös ongelmapuiden kaadot. Hoidamme myös puiden kuljetukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:maanrakennus, maanrakennusta