Maarakennusta

Maarakennus · maarakennusta

Hakuehdolla maarakennusta löytyi yhteensä 370 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Kuusamon Jätehuolto Oy KUUSAMO

Jätehuoltoa

Kuusamon Jätehuolto Oy on vuonna 2006 perustettu jäte-, ympäristö- ja kiinteistöhoitoalan yritys. Toimimme Kuusamon ja Rukan alueella ja palvelemme yritys ja yksityisasiakkaita. Työtehtäviimme kuuluu pääasiallisesti jätteiden ja kierrätyslajikkeiden keräys sekä jatkojalostus ja säiöiömyynti koko Kuusamon alueella. Lisäksi tarjoamme lika-, sako- ja umpikaivojen tyhjennykset, vaihtolavat, tietoturvalliset arkiston tuhoukset ja nosturipalvelut.

Palvelu:Maanrakennus
 
 

Tmi Jamava NIVALA

Maarakennusta, autokorjaamo

Jamava-korjaamo huoltaa ja korjaa sekä autot että moottoripyörät ja pienkoneet. Kauttamme myös ammattitaidolla maansiirtotyöt ja kaivinkoneurakoinnit. Autojen huoltopalvelun päivystys toimii 24h vuorokaudessa, jolloin avun voi soittaa akuuttiin tilanteeseen tien päälle! Liikkuva huoltoapumme palvelee autoilijoita Haapajärven ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Ota yhteyttä!

 
 

Särkelä&Mattila Oy PUDASJÄRVI

Maarakennusta

turvetuotantoa pääasiassa mutta toimenkuvaamme kuuluu myös talonperutusten kaivuutyöt sekä salaojitukset oulun talousalueella.

 
 

Kuljetus Laurikkala Oy LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, kuljetusliike

Hoidamme maa-ainesten sekä kiviainesten myynnin ja kuljetukset sekä raakapuun puukuljetukset sopimuskuljetuksena pääasiassa Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Maa-aineskuljetuksiin kuuluvat murskeet, multa, sepelit ja hiekat. Lisäksi mullan, hiekan ja hakkeen seulontatyöt. Otetaan vastaan maa-ainesten varastointialueelle purkupuut, kannot, betoni ja asfaltti. Soita ja kysy lisää!

 
 

Puumoto Ky KUUSAMO

Puiden korjuuta

Koneurakointia ja maansiirtoa yli 20 vuoden kokemuksella koilismaan alueella. Meiltä onnistuu laadukkaasti metsätien ja mökkitien rakentaminen, maarakentaminen, ruoppaukset, maansiirtotyöt, perustukset ja perustustyöt, pohjarakentaminen, salaojitus, kaivuutyöt sekä puiden korjuu. Kysy lisää!

Hakusana:maanrakennus
 
 

Maarakennus Juha Toljamo RANUA

Maarakennusta

Maanrakennus Juha Toljamon toimintaan kuuluu metsäteiden rakentaminen ja monipuolinen maanmuokkaus. Jätevesijärjestelmien suunnittelusta aina rakentamiseen saakka ja tietenkin kunnallistekniikka ja siihen liittyvät työt. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
 

Maanrakennus Junttila Ky KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Maarakennus- ja maansiirtotyöt Ouluntalousalueella ammattitaidolla.

Hakusana:maanrakennus
 
 

Kuljetus ja koneurakointi Janne Kallinen KEMPELE

Maarakennusta, kaivinkoneurakointi

Kuljetus ja koneurakointi Janne Kallinen - Kaikenkattavaa kaivinkoneurakointia Oulun talousalueella - 200 km:n säteellä kempeleestä. Palveluhimme kuuluu mm: kaivinkonetyöt, salaojitukset, piharakemtaminen, pohjarakentaminen, traktoriurakonti, tonttien jyrsintä sekä maa-aineksien kuljetus traktorilla. Työvälineitämme ovat: kaivinkoneet ja traktori. Ota yhteyttä!

Hakusana:maanrakennus
 
 

Saramachine KIIMINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtotöitä, kaivuutöitä, maarakennusta

Maarakennusalan yrittäjä Juho-Antti Sarajärvi tekee maarakennusalan kaivuutöitä yrityksille ja yksityisille yli 10 vuoden kokemuksella. Hoidamme omakotitalojen pohja- ja pihatyöt ym. varmasti luotettavasti ja ammattitaidolla. Toimin Oulun talousalueella, mm. Oulu, Kiiminki, Ii, Haukipudas, Muhos, Liminka ja Tyrnävä. Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset osaavaa tekijää!

 
 

Tmi Raahen Konemuokkaus - Urpo Hyväri PATTIJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, metallitöitä

Raahen Konemuokkaus - maarakennus ja työkoneiden metallikorjaukset. Teemme rakennusten pohjatyöt, pihatyöt, salaojitukset, sadevesiputkitukset ja muita kaivinkonetöitä Raahen alueella. Työlaitteiden, kuten kaivinkoneiden ja pyörökoneiden korjauksissa olemme erikoistuneet runkokorjauksiin ja metallitöihin. Valmistamme kaivurin kauhoja sekä korjaamme ja valmistamme peräkärryjä ja -vaunuja.

 
 

Niskanen Services Oy KIIMINKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Teemme pihan kaivuutyöt sekä muut pihan kunnostus- ja rakennustyöt. Tarjontaamme kuuluu myös talon pohjat, pihojen pohjatyöt sekä salaojitukset. Teemme kaikenlaiset metsuripalvelut (karsinnat, hakkuut ja puun kaadot) tarpeesi mukaan. Meiltä onnistuu myös ongelmapuiden kaadot. Hoidamme myös puiden kuljetukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:maanrakennus, maanrakennusta
 
 

Kiimingin Jätehuolto Oy KIIMINKI

Maarakennusta, ympäristöpalveluja, jätehuoltoa

Kiimingin Jätehuolto Oy tuottaa korkealaatuisia palveluita hyödyntäen ammattitaitoa, osaamista ja asianmukaista kalustoa. Lähtökohtana yrityksen toiminnalla on asiakkaan tarpeesta lähtevä pitkäkestoinen, yhteisiin tavoitteisiin sidottu hoitosuhde ja yhteistyö. Toimimme pääosin Oulun talousalueella. Meiltä saat kiinteistöjen jätekuljetukset, päivystävän lokapalvelun, kaivuutyöt sekä ympäristöhuollon palvelut. Lisäksi jäteastioiden myyntiä ja vuokrausta. Kauttamme myös erilaiset nosturityöt.