Oulun autoliikkeet

Oulun autoliikkeet

Hakuehdolla oulun autoliikkeet löytyi yhteensä 18 yritystä.

Wetteri Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autoliike, autokorjaamo, autohuoltoa, vaihtoautoja

Vuonna 1960 perustettu Wetteri-yhtiöt kuuluu seitsemän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon ja on Pohjois-Suomen johtavin autoliikekonserni. Wetteri -yhtiöiden edustuksiin kuuluvat Volvo-henkilöautot ja raskaat ajoneuvot sekä Renault, Land Rover, Ford, Jaguar, BMW, Mini, Honda, Mazda ja Hyundai -henkilöautot. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Autojen myynnin lisäksi Wetteri-yhtiöt hoitavat edustamiensa merkkien huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut.

Toiminimi:Wetteri Oulu
Palvelu:Vaihtoautot oulu
Sijaintikunta:Oulu
Yhteystiedot: HENKILÖSTÖN YHTEYSTIEDOT, AUTOMYYNTI


Automyynti Vaihtoautot, Avoinna ma-pe 8-18, la 10-15, su 12-16
020 7788 295

 

Kaakkurin Liikekeskus / Kaakkurin Kauppakeskus OULU

Kauppakeskus, liikekeskus, ostoskeskus

Kaakkurin liikekeskus sijaitsee Kaakkurin suuralueella valtatien 4 varrella. Kaakkurinkulman ja Kaakkurin Liikekeskuksen alueella oleva kauppakeskus käsittää yli 40 yrityksen palvelukokonaisuuden. Ostosmatkailijalle on tarjolla laadukasta tarjontaa autoliikkeen, asumisen, apteekin, eläinten hyvinvoinnin, kauneudenhoidon, pankkitoiminnan, elintarvikekaupan, rautakaupan, kodikoneliikkeiden ja erilaisten erikoispalveluiden osalta.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:autoliike
 

Rinta-Joupin Autoliike Oy

Ajoneuvojen vähittäismyyntiä, autoja

Rinta-Joupin Autoliike myy ja ostaa autoja kaikkialla Suomessa. Rinta-Joupin Autoliike on toiminut autoilijan parhaaksi yli 50 vuotta. Autoliikkeen historiaksi se on pitkä. Tällainen historia saavutetaan vain hyvällä asiakaspalvelulla, konstailemattomalla autokaupalla ja tinkimättömällä työllä.

Toiminimi:Rinta-Joupin autoliike
Aihepiiri:Autoliike
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Oulu, Tikkasentie 2
020 777 2502

 

AUTOÅSTRÖM - Oulu OULU

Kauppakamarin jäsen

Nettikauppa, autohuoltoa, autokorjaamo, autoliike

Autoåström (aikaisemmin Oulun Autoliike) palvelee Oulussa ja Kokkolassa. Oulun liikkeestämme Kaakkurista löydät laadukkaat vaihtoautot. Vaihtoautovalikoimissamme mm. Toyota, Fiat, Ford, BMW, Peugeot, Volvo, Mercedes Benz, Volkwagen, Seat, Nissan, Kia, Chevrolet, Honda ja Audi. Autonostajalle autovakuutukset ja rahoitus myös meiltä. Merkkihuoltomme ja varaosamyyntimme ovat Opel, Chevrolet, Saab, Citroen ja Renault. Ja AUTOASI monimerkkikorjaamossa huollamme kaikki automerkit ammattitaidolla.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Automyynti
Yhteystiedot: Automyynti
0400 309 510