Oulun

Oulun

Hakuehdolla oulun löytyi yhteensä 6004 yritystä. Tulokset 81—100:

Designkolmio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelija, sisustussuunnittelua

Sisustussuunnittelua juuri Sinulle. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys. Sisustuspalvelut sekä yksityiskoteihin, liike- ja toimistotiloihin sekä juhlatilohin. Olemme tukena toteuttamassa unelmiesi kohdetta tai toteutamme unelmasi avaimet käteen palveluna. Asuntomyynnissä teemme asunnostasi houkuttelevan juuri oikealle ostajakunnalle. Juhlajärjestelyt ja juhlapaikan somistus yksityis- ja yritysjuhliin. Suunnitellaan toimiva tila!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:sisustusmaalaus oulu, stailaus oulu, somistus oulu, struktuuripinnat Oulu, sisustussuunnittelu Oulu, sisustussuunnittelija Oulu
Toimialue:Oulun lääni
 

Shop MariLee KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaateliike, naistenvaateliike, alusasuja, alusvaateliike

Shop Marilee on vaateliike Kuusamon keskustassa. Olemme erikoistuneet naisten vaatteisiin. Valikoimissamme alusasut, juhlavaatteet, juhlapuvut ja uusimmat muodin tuulet maailmata. Shop Marilee palvelee ammattitaidolla, olitpa ostamassa takkia, jakkupukua tai vaikkapa rennompaa arkiasustetta. Alusvaatevalikoimissamme huippumerkit maailmalta, istuvat ja sopivat rintaliivit, housuliivit, bodyt ja topit meiltä. Valikoimamme uudistuu jatkuvasti, tervetuloa vaateostoksille meille.

Toimialue:Oulu
 

Sportti Kukko LIMINKA

Urheiluliike, polkupyöräliike, urheiluvälineitä

SporttiKukko - uusi, nykyaikainen ja ilmeikäs urheiluliike, Liminka. Meiltä saat asiantuntevan, varman ja henkilökohtaisen palvelun sekä huipputuotteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Myymme Vaughn, Warrior, Bauer, CCM ja Reebok lätkävarusteet myös veskarille! Naisille laaja Only Play tekstiilimallisto vapaa-aikaan ja urheiluun. Liikkeestä polkupyörät, luistimet ja sukset huoltoineen ja varusteineen. Urheiluvarusteet mm. lätkään, salibandyyn, juoksuun, hiihtoon, rullailuun ja frisbeegolfiin. Nähdään!

Kohderyhmä:Oulun talousalue
Toimialue:Oulu - Liminka
 

Profiilikeskus Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, peltikattoja, kattoturvallisuustuotteita, sadevesijärjestelmiä, peltikattotöitä

Profiilikeskus - kattopellit, kattopaketit ja kantavat profiilit. Profiilikeskus valmistaa kestävää Majestic ja Ässä kattopeltiä. Tyylikäs, korkealaatuinen ja mittatarkka teräskate on helppo asentaa. Kattopellit saa tiilikuvioisena, suorauraisena, kaikilla pinnoitteilla ja eri väreissä. Jopa 20 vuoden pinnoitetakuu. Peltikatto kokonaisratkaisuna: kattopellit ja tarvikkeet, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja läpiviennit. Myös kattoasennus takuutyönä.

Palvelu:katon saneeraus oulu, kattoremontti oulu
Toimialue:Oulu
 

E.T. Listat Oy YLIVIESKA

Kauppakamarin jäsen

Rakennuslistojen valmistaja, sisustuspaneeleiden valmistaja, puutavara

E.T.Listat Oy on johtava suomalainen rakennuslistojen ja -profiileiden sekä sisustuspaneeleiden valmistaja. Se on sisustamisen ja rakentamisen laatumerkki, joka tunnetaan viimeistellystä laadustaan, laajasta valikoimastaan sekä rakennusalan toimittajana lyhyistä toimitusajoista ja luotettavuudesta. Valmistamme kaikki puulistat kotimaisesta erikoisluokan männystä (EM) tai vähäoksaisesta (VM) männystä. Myös MDF:nä, valmiiksi pintakäsiteltynä tai pinnoitettuna.

Toimialue:Oulu
 

Hilakivi Ky VIHANTI

Pellettikauppaa, rautakauppa

Hilakivi Ky on Vihannissa toimiva rautakauppa, joka on palvellut asiakkaitaan yli 90 vuoden kokemuksella jo kolmannessa polvessa! Vuodesta 2004 saakka tuotevalikoimassa on ollut puupellettikauppa. Sen markkinointi ja toimitukset kattavat koko Pohjois-Suomen alueen aina Koillismaata myöten. Lisäksi toimintaan sisältyy myös VR-lipunmyynti, Matkahuollon asiamiespalvelut ja Alkon toimitusmyyntipiste. Puutarhakoneiden merkit Stiga ja Viking, myös varaosatoimitukset kaikkiin merkkeihin meiltä.

Toimialue:Oulu
 

Lumia Keittiöt - Keittiökalusteet Oulun alueella OULUNSALO

Keittiökalusteita, keittiökalustevalmistaja

LUMIA KEITTIÖT on vuonna 1980 perustettu kiintokalusteita valmistava yritys. Tuotantoomme kuuluvat keittiökalusteiden lisäksi kaikki kodin kiintokalusteet: kodinhoitohuoneen kalusteet, makuuhuoneen kalusteet, eteiskalusteet ja wc:n kalusteet. Valmistamme keittiöitä niin perinteisestä, klassisesta kuin modernistakin tyylistä pitävälle. Tilamme sijaitsevat Oulunsalossa, Myrskyläntie 6. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:keittiösuunnittelu Oulu, kiintokalusteet Oulu, keittiökalusteliikkeet Oulu, kaapinovet Oulu, keittiökalusteiden suunnittelu Oulu, keittiöremontti Oulu, makuuhuoneen kalusteet Oulu, keittiön suunnittelu Oulu, keittiön valmistus Oulu, kodin kiintokalusteet Oulu, wc:n kalusteet Oulu, helat Oulu, eteiskalusteet Oulu, keittiöt Oulu, keittiökalusteiden asennus Oulu, keittiökalusteiden valmistus Oulu, massiivipuiset keittiöpöydät Oulu, kalusteet Oulu, keittiökalusteet Oulu, massiivipuiset keittiön pöydät Oulu, massiivipuiset tv-tasot Oulu, keittiökalusteliike Oulu, keittiötasot Oulu, kylpyhuonekalusteet Oulu, massiivipuiset olohuoneen pöydät Oulu
Toimialue:Oulu
 

G4S Lukkoasema Oy Oulu OULU

Kauppakamarin jäsen

Valvontajärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä, lukkoliike

G4S tarjoaa asiakkailleen monipuolisia vartiointi-, rahankäsittely-, lukitus- ja valvontapalveluja. G4S Lukkoasema on monipuolinen ja pitkän kokemuksen omaava lukkoseppä ja lukkoliike Oulussa. G4S Lukkoasema on yksi Suomen suurimmista Abloy-valtuutetuista lukkoliikeketjuista. Tarjoamme ensiluokkaisia lukitusratkaisuja koteihin ja yrityskiinteistöihin. Meiltä saat tarpeisiisi sopivat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät uudisrakennuksista remontointikohteisiin.

Sijaintikunta:Oulu
Kohderyhmä:lukkoliike Oulu
Toimialue:Oulun lääni, Oulu
 

SR-Kiinteistöhuolto Oy MARTINNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, kiinteistönhuoltoa, vaihtolavoja, lumitöitä

SR-Kiinteistöhuolto Oy on haukiputaalainen jäte- ja kiinteistöhuoltoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa jätehuollon palveluita yli 40 vuoden kokemuksella ja kiinteistöhuollon palveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Haukipudas. Keskittymällä alueemme asukkaisiin tunnemme heidän tarpeensa ja pystymme reagoimaan niihin nopeasti. Asiakkaitamme palvelevat alalle hyvin koulutettu henkilökunta ja ajanmukainen kalusto. Tavoitteenamme onkin tyytyväinen asiakas!

Toimialue:Oulu
 

JT-TALO OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, talopaketteja, talonrakennusta

JT-TALO rakentaa valmistaloja kappaletavarasta yhdellä sopimuksella. Vaihtoehtojamme ovat sisustusvalmis- ja avaimet-käteen valmiit talot. JT-TALOn laajasta mallistosta jokainen löytää itselleen laadukkaan ja turvallisen kodin. Sijoita kotiin, jossa on hyvä asua ja jonka arvo vain nousee tulevaisuudessa. Toimialue: Simo, Ii, Yli-Ii, Haukipudas, Kiiminki, Oulu, Hailuoto, Oulunsalo, Kempele, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Temmes, Lumijoki, Liminka, Ruukki, Vihanti, Pattijoki, Raahe, Siikajoki.

Palvelu:valmistalojen rakentaminen Oulu, valmistalojen suunnittelu ja toteutus Oulu, talonrakentaminen Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Valmistaa:matalaenergia talo Oulu, valmistalo Oulu, energiatiivis talo Oulu, omakotitalo Oulu, autotalli Oulu, energiatehokas koti Oulu, A-energialuokan talo Oulu, matalaenergiatalo Oulu, puutalo Oulu
Aihepiiri:puutalotoimittaja Oulu, kotimainen talotoimittaja Oulu, talofirma Oulu, talovalmistaja Oulu, yksilöllinen laatukoti Oulu, puutalovalmiostaja Oulu, talopaketti Oulu, JT Talo Oulu, puutalovalmistaja Oulu
 

Kellon Puu Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Höyläämö, sahatavara, rakennustarvikkeita

Kellon Puu on palveleva puutavaran ja rakennustarvikkeiden myyjä Pohjois-Pohjanmaalla. Haukiputaan Kellon,Tornion ja Pudasjärven myymälöistä rakentamiseen ja remontointiin puutavara, ovet ja ikkunat. Sisustamiseen listat, paneelit ja liimapuulevyt. Erikoismittaiset ja määrämittaiset ikkunat ja ovet kauttamme. Saunan laudelaudat useista eri puulajeista. Toimitamme rakennuspuutavaran suoraan rakennuspaikalle. Meiltä hirsimökit ja hirsisaunat perille toimitettuna. Katso alta viikon tarjouksemme.

Toimialue:Oulu,Pudasjärvi, Tornio
 

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Kongressipalveluja, kokouspalveluita, saunoja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Ii, Oulun talousalue
 

Neste Oil Hiironen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltamo, huoltoasema, autopesula

Neste Hiironen on oikea palveleva huoltoasema. Voit nauttia kahviossamme pullakahvit sillä aikaa, kun henkilökuntamme tankkaa, huoltaa tai pesee autosi. Hiirosen Nesteellä kohtaavat ammattitaitoinen huolto, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Halutessasi voit huoltaa autosi itse hyvin varustellussa TI-hallissamme, tehdä ostoksia elintarvikemyymälässä, lotota Veikkauksen Online pisteessä tai nauttia lounaaksi maukasta kotiruokaa, Kotipizzaa, Rolls hampurilaisia tai R-Menu annoksia!

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Veikkauksen Online piste Oulu, katsastushuolto Oulu, katsastuskorjaus Oulu, lounaspaikka Oulu, Rolls hampurilaiset Oulu, Kotipizza Oulu, ruokapaikka Oulu, auton alustahuolto Oulu, pizzeria Oulu, auton fixaus Oulu, autofiksaus Oulu, lounas Oulu, auton ilmastointilaitehuolto Oulu, AD autokorjaamo Oulu, Neste Oil Truck tankkauspiste Oulu, peräkärryn vuokraus Oulu, autopesu oulu, voimansiirtokorjaus Oulu, nelipyöräsuuntaus Oulu, kotiruokaa Oulu, auton sisätilojen puhdistus Oulu, kahvila Oulu, elintarvikkemyymälä Oulu, autofixaus Oulu, monimerkkihuolto Oulu, AD autohuolto Oulu, auton pehmoharjapesu Oulu, auton harjapesu Oulu
 

Jopera Oy - Rakennuspalvelu Jopera Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, valmistaloja, talonrakennusta

Jopera Oy rakentaa valmiskodit yksilöllisesti Uudellemaalle, Oulun seudulle ja Pohjois-Pohjanmaalle 20 vuoden kokemuksella. Rakennamme kodit arkeen ja vapaa-aikaan joustavasti ja vaivattomasti sovittuun valmiusasteeseen yhdellä sopimuksella. Tavoitteenamme ovat uusien kotien tyytyväiset asukkaat. Rakentamiemme kotien arkkitehti- ja rakennesuunnittelun tekevät alansa ammattilaiset, mikä takaa sekä tyylikkyyden että oikeat rakenneratkaisut.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Oulu, Pilvitie 1 A, 90620 Oulu
020 743 1414
08 379 879 (fax)

 

HSK Sähkö Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkösuunnittelua, sähköurakointia, sähkötöitä

HSK Sähkö Oy - Täyden palvelun sähköurakoitsija. Yrityksen toimialoja ovat katuvalohuolto, talotekniikka-asennukset, verkonrakennus, automaatiojärjestelmät, sähkösuunnittelu niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. HSK Sähkö Oy on osa Andament Groupia ja toimialueenamme on koko Suomi. Kun tarvitset pientä asennusapua tai suurempaa sähkötyön toteuttajaa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Toimialue:Oulu
 

Oulun Lasipalvelu - Lasiliike - Lasitusliike Oulu OULU

Lasiliike, lasitusliike, ikkunaliike

Oulun Lasipalvelusta löydät laajat valikoimat lasialan tuotteita ja palveluita. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä, joten lasia löytyy kaikkiin tarpeisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy myös laseja ja peilejä. Hintamme ovat edulliset. Laitteistomme ovat uusia, joten jälki on varmasti laadukasta! Teemme perinteiset ikkunakorjaukset nopealla toimitusajalla. Olipa sitten kyseessä leikkimökin ikkuna tai näyteikkuna, meiltä löytyy apu!

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:palolasit Oulu, alumiinikehäovet Oulu, liukulasit Oulu, katelasitus Oulu, parvekelasitus Oulu, rakennuslasit Oulu, lasikorjaus Oulu, terassilasit Oulu, lasiovet Oulu, kaidelasit Oulu, suihkuseinät Oulu, eristyslasit Oulu, eristysliukulasit Oulu, ikkunakorjaus Oulu, kalustelasit Oulu, ikkunan korjaus Oulu, parvekelasit Oulu, ikkunalasit Oulu, työkoneiden lasit Oulu, lasitus Oulu, liukuovet Oulu, karkaistu lasi Oulu, turvalasit Oulu, lasiliike Oulu, peililiukuovet Oulu, kuviolasit Oulu
Toimialue:Oulu, Haukipudas, Kiiminki, Ylikiiminki, Oulunsalo, Kempele, Muhos, Liminka
 

Oulun Kuivaustekniikka Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosteusvaurioiden korjausta, vesivahinkojen korjausta

Oulun Kuivaustekniikka Oy - vesivahinkojen kartoitus, kuivaus, purku, korjaus ja saneeraus Oulun ja Lapin alueella. Kauttamme vahinkotapahtuman hoito kaikkine toimineen. Palveluitamme mm. remontit, märkätilavalvonta, kosteusmittaus, lämpökamerakuvaus, ryömintätilakuivaus ja ilmatiiviysmittaus. Olemme valtuutettu asennusliike Corroventa kuivainlaitteille. Asiakkaitamme ovat mm. vakuutusyhtiöt, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt, yksityishenkilöt, liike- ja julkisyhteisöt sekä kaupungit ja kunnat.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Oulun Kuivaustekniikka, Oulu
044 5340 444

Oulun Kuivaustekniikka, Kuusamo
044 5340 449

Oulun Kuivaustekniikka, Kemi -Tornio, Keminmaa
044 3295 546

Oulun Kuivaustekniikka, Raahe
044 3295 209

Oulun Kuivaustekniikka, Rovaniemi - Lappi
044 3295 214

 

Ravintola Nohadra OULU

Pizzeria, ravintola, ruokaravintola

Nohadra on kaunis kaupunki Pohjois-Irakissa. Nyt pääset nauttimaan Nohadran tunnelmasta myös Oulun Tuirassa. Nohadra ravintola on toiminut jo 8-vuotta ja luonut loistavan maineen herkullisena ravintolana. Viihtyisässä ravintolassa on kabinettitilat (34 hlö), laadukkain audiovisuaalisin järjestelmin. Kysy lisää myös yritysruokailusta ja kuljetuksesta. Kuljetamme vähintään 70€ arvoisen tilauksen kotiinkuljetuksena. Järjestämme myös juhlasi vaivattomasti ja koristelemme tilat haluamallasi tyylillä.

Sijaintikunta:Oulu
 

Av Product Oikarinen Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Av-alan liike, av-suunnittelua

AV-product Oikarinen Oy - Toimialaan kuuluu kaiken kattava AV-alan palvelu: Av-asennus, AV-suunnittelu ja AV-huolto. Vahvuutena on 10 vuoden vankka ammattitaito AV-alalta, sekä joustava ja nopea palvelu. Av-tuotteiden kehitys on nopeaa ja tavoitteenamme on tarjota niin opetusalan ammattilaisille kuin yrityksille parhaiten soveltuvat ratkaisut. Myyntituotteisiimme kuuluvat dataprojektorit, videoprojektorit, dokumenttikamerat, interaktiiviset esitystaulut, piirtoheittimet ja äänentoistolaitteet.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:huolto ja korjaus Oulu, AV asennus Oulu, asennus Oulu, AV-tekniikka Oulu, audiojärjestelmät Oulu, AV-ylläpito Oulu, AV huolto Oulu, AV-palvelut Oulu, AV suunnittelu Oulu, ylläpitopalvelu Oulu, AV-myynti Oulu
Toimialue:Oulu, Oulunsalo, Kempele, Liminka, Tyrnävä, Muhos, Kiiminki, Jääli, Haukipudas
Tuote:AV-tarvikkeet Oulu, AV-kaapelit Oulu, äänentoistojärjestelmät Oulu , AV ylläpito Oulu, AV palvelut Oulu, Fiscal info-tv Oulu, audiovisuaaliset laitteet Oulu, AV laitteet Oulu, AV tuotteet Oulu, AV tekniikka Oulu, VGA jakajat, VGA valitsimet Oulu, AV kaapelit Oulu, AV tarvikkeet Oulu, projektorilamput Oulu, kattoasennustelineet Oulu, langaton aktiivitaulu Oulu, projektorit Oulu, AV-tuotteet Oulu, AV-laitteet Oulu, valkokankaat Oulu, AV myynti Oulu
 

POP Pankki - Osuuspankki Poppia - Oulu OULU

Pankki

POP Pankki - Osuuspankki Poppia Oulu, Isokatu 51. Palvelemme ma-pe 10.00-16.30. Osuuspankki Poppia on POP Pankkiryhmän toiseksi suurin pankki. Yhdessä 38 muun POP Pankin kanssa Osuuspankki Poppia muodostaa Suomen vakavaraisimman pankkiryhmän. Toimintamme perusta ovat asiakkaiden tarpeet ja ihmisläheinen palvelutapa tavaramerkkimme mukaisesti - aidosti lähellä ihmistä.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu