Oulun

Oulun

Hakuehdolla oulun löytyi yhteensä 5986 yritystä. Tulokset 81—100:

Neste Oil Hiironen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltamo, huoltoasema, autopesula

Neste Hiironen - Oikea palveleva huoltoasema sekä AD-autokorjaamo. Voit nauttia kahviossamme pullakahvit sillä aikaa, kun henkilökuntamme tankkaa, huoltaa tai pesee autosi. Hiirosen Nesteellä kohtaavat ammattitaitoinen huolto, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Halutessasi voit huoltaa autosi hyvin varustellussa TI-hallissamme, tehdä ostoksia elintarvikemyymälässä, lotota Veikkauksen Online pisteessä tai nauttia lounaaksi maukasta kotiruokaa, Kotipizzaa, Rolls hampurilaisia tai R-Menu annoksia!

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Veikkauksen Online piste Oulu, katsastushuolto Oulu, katsastuskorjaus Oulu, lounaspaikka Oulu, Rolls hampurilaiset Oulu, Kotipizza Oulu, ruokapaikka Oulu, auton alustahuolto Oulu, pizzeria Oulu, auton fixaus Oulu, autofiksaus Oulu, lounas Oulu, auton ilmastointilaitehuolto Oulu, AD autokorjaamo Oulu, Neste Oil Truck tankkauspiste Oulu, autopesu oulu, nelipyöräsuuntaus Oulu, voimansiirtokorjaus Oulu, kotiruokaa Oulu, auton sisätilojen puhdistus Oulu, kahvila Oulu, elintarvikkemyymälä Oulu, autofixaus Oulu, AD autohuolto Oulu, auton pehmoharjapesu Oulu, auton harjapesu Oulu
 

Jopera Oy - Rakennuspalvelu Jopera Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, valmistaloja, omakotitaloja

Jopera Oy rakentaa valmiskodit yksilöllisesti Uudellemaalle, Oulun seudulle ja Pohjois-Pohjanmaalle 20 vuoden kokemuksella. Rakennamme kodit arkeen ja vapaa-aikaan joustavasti ja vaivattomasti sovittuun valmiusasteeseen yhdellä sopimuksella. Tavoitteenamme ovat uusien kotien tyytyväiset asukkaat. Rakentamiemme kotien arkkitehti- ja rakennesuunnittelun tekevät alansa ammattilaiset, mikä takaa sekä tyylikkyyden että oikeat rakenneratkaisut.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Jopera - Myyntikonttori: Pilvitie 1 A, 90620 Oulu
020 743 1414
08 379 879 (fax)

 

HSK Sähkö Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähkösuunnittelua

HSK Sähkö Oy - Täyden palvelun sähköurakoitsija. Yrityksen toimialoja ovat katuvalohuolto, talotekniikka-asennukset, verkonrakennus, automaatiojärjestelmät, sähkösuunnittelu niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. HSK Sähkö Oy on osa Andament Groupia ja toimialueenamme on koko Suomi. Kun tarvitset pientä asennusapua tai suurempaa sähkötyön toteuttajaa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Toimialue:Oulu
 

Sammaltien autohuolto Ky OULU

Autokorjaamo, rengasmyymälä

Sammaltien Autohuolto on yleismerkkikorjaamo, joka palvelee sinua Sammaltiellä Oulussa. Suoritamme ammattitaidolla kaikki autojen huolto,- ja korjaustyöt kuten: Ruostevauriokorjaukset, ilmastointilaitteiden huollot, vikakoodin luku ja nollaus, moottorin huolto ja korjaus ym. muuta autoihin liittyviä palveluita. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme teitä palvella. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:auton huolto Oulu
Toimialue:Oulu ja ympäristökunnat
 

Oulun Lasipalvelu - Lasiliike - Lasitusliike Oulu OULU

Ikkunaliike, lasitusliike, lasiliike

Oulun Lasipalvelusta löydät laajat valikoimat lasialan tuotteita ja palveluita. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä, joten lasia löytyy kaikkiin tarpeisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy myös laseja ja peilejä. Hintamme ovat edulliset. Laitteistomme ovat uusia, joten jälki on varmasti laadukasta! Teemme perinteiset ikkunakorjaukset nopealla toimitusajalla. Olipa sitten kyseessä leikkimökin ikkuna tai näyteikkuna, meiltä löytyy apu!

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Hakusana:tulenkestävä lasi Oulu, kuviolasit Oulu, rakennuslasit Oulu, katelasit Oulu, lasiovet Oulu, kaidelasit Oulu, peililiukuovet Oulu, parvekelasit Oulu, karkaistu lasi Oulu, lasikorjaus Oulu, laminoitu lasi Oulu, lasitus Oulu, eristyslasit Oulu, parvekelasitus Oulu, ikkunalasit Oulu, työkoneiden lasit Oulu, eristysliukulasit Oulu, lasin leikkaus Oulu, sävylasit Oulu, alumiinikehäovet Oulu, turvalasit Oulu, ikkunan korjaus Oulu, kalustelasit Oulu, liukuovet Oulu, ikkunakorjaus Oulu, suihkuseinät Oulu, palolasit Oulu, liukulasit Oulu, terassilasit Oulu
Yhteystiedot: Oulun Lasipalvelu Oy - Päivystyspalvelu 24H
08 333 335

 

Oulun Kuivaustekniikka Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesivahinkojen korjausta, kosteusvaurioiden korjausta

Oulun Kuivaustekniikka Oy - Vesivahinkojen kartoitus, kuivaus, purku, korjaus ja saneeraus Oulun ja Lapin alueella. Kauttamme vahinkotapahtuman hoito kaikkine toimineen. Palveluitamme mm. remontit, märkätilavalvonta, kosteusmittaus, lämpökamerakuvaus, ryömintätilakuivaus ja ilmatiiviysmittaus. Olemme valtuutettu asennusliike Corroventa kuivainlaitteille. Asiakkaitamme ovat mm. vakuutusyhtiöt, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt, yksityishenkilöt, liike- ja julkisyhteisöt sekä kaupungit ja kunnat.

Sijaintikunta:Oulu
 

Ravintola Nohadra OULU

Pizzeria, ravintola, ruokaravintola

Nohadra on kaunis kaupunki Pohjois-Irakissa. Nyt pääset nauttimaan Nohadran tunnelmasta myös Oulun Tuirassa. Nohadra ravintola on toiminut jo 8-vuotta ja luonut loistavan maineen herkullisena ravintolana. Viihtyisässä ravintolassa on kabinettitilat (34 hlö), laadukkain audiovisuaalisin järjestelmin. Kysy lisää myös yritysruokailusta ja kuljetuksesta. Kuljetamme vähintään 70€ arvoisen tilauksen kotiinkuljetuksena. Järjestämme myös juhlasi vaivattomasti ja koristelemme tilat haluamallasi tyylillä.

Sijaintikunta:Oulu
 

Av Product Oikarinen Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Av-alan liike, av-suunnittelua

AV-product Oikarinen Oy - Toimialaan kuuluu kaiken kattava AV-alan palvelu: Av-asennus, AV-suunnittelu ja AV-huolto. Vahvuutena on 10 vuoden vankka ammattitaito AV-alalta, sekä joustava ja nopea palvelu. Av-tuotteiden kehitys on nopeaa ja tavoitteenamme on tarjota niin opetusalan ammattilaisille kuin yrityksille parhaiten soveltuvat ratkaisut. Myyntituotteisiimme kuuluvat dataprojektorit, videoprojektorit, dokumenttikamerat, interaktiiviset esitystaulut, piirtoheittimet ja äänentoistolaitteet.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:huolto ja korjaus Oulu, AV asennus Oulu, asennus Oulu, AV-tekniikka Oulu, audiojärjestelmät Oulu, AV-ylläpito Oulu, AV huolto Oulu, AV-palvelut Oulu, AV suunnittelu Oulu, ylläpitopalvelu Oulu, AV-myynti Oulu
Toimialue:Oulu, Oulunsalo, Kempele, Liminka, Tyrnävä, Muhos, Kiiminki, Jääli, Haukipudas
Tuote:AV-tarvikkeet Oulu, AV-kaapelit Oulu, äänentoistojärjestelmät Oulu , AV ylläpito Oulu, AV palvelut Oulu, Fiscal info-tv Oulu, audiovisuaaliset laitteet Oulu, AV laitteet Oulu, AV tuotteet Oulu, AV tekniikka Oulu, VGA jakajat, VGA valitsimet Oulu, AV kaapelit Oulu, AV tarvikkeet Oulu, projektorilamput Oulu, kattoasennustelineet Oulu, langaton aktiivitaulu Oulu, projektorit Oulu, AV-tuotteet Oulu, AV-laitteet Oulu, valkokankaat Oulu, AV myynti Oulu
 

Indian Cuisine -in english OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola

Since 2007 our restaurant has offered first class culinary tastes for the friends of exotic food in downtown Oulu. The sophisticated use of spices and herbs is what gives the Indian kitchen its famous reputation of soothing intensity and creativity. Our servings feed both your soul and body, with beautiful colors and generous portions. Our service is fast and with every order, a smile is included! There are chairs for 58 person in our cozy restaurant.

Sijaintikunta:Oulu
 

Cent-Listat Oy KALAJOKI

Puutavara, sisustuspaneeleiden valmistaja, rakennuslistojen valmistaja

Cent-Listat on sekä tuotemerkki että Suomen laadukkaimpiin kuuluva alansa tehdas, joka valmistaa sisustuslistat ja paneelit puuvalmiina sekä pintakäsiteltyinä. Tuotteisiin käytetään ainoastaan parhaita raaka-aineita. Tehokas ja tarkoituksenmukainen konekanta takaa laadun ja laajan tuotevalikoiman. Yrityksen tuotteet löytyvät hyvin varustetuista rakennustarvikeliikkeistä kautta maan.

Toimialue:Oulu
 

TOOLS Finland Oy

Teollisuustarvikkeita

TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuustarvikkeiden ja teollisuuskomponenttien toimittaja. TOOLS tarjoaa laajan valikoiman palveluja ja tuotteita, jotka auttavat teollisuusyrityksiä tehostamaan kunnossapito-, korjaus- ja käyttöprosessejaan (lyhennettynä MRO: Maintenance, Repair and Operations). Saat meiltä ammattitaitoisia neuvoja työkalujen, varusteiden ja komponenttien valintaan, ainutlaatuisen kattavan tuotetarjonnan, nopeat toimitusajat ja toimintaasi tehostavia palveluja. Tervetuloa!

Aihepiiri:Oulun Pultti
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: TOOLS Oulu, Karhunkedontie 2, 90410 Oulu
010 5850 150
010 5850 151 (fax)

 
 

Maler Oy YLIVIESKA

Listoja, paneleja

Maler Oy on vakavarainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1989. Toimitilat sijaisevat Ylivieskassa, Pohjois-Pohjanmaalla. Päätoimialamme on valmistaa sisustustuotteita mdf:stä, joka pinnoitetaan melamiini-, laminaatti- tai puuviilukalvolla. Tuotteitamme ovat mm. sisustuslistat ja -paneelit. Jatkojalostamme myös perinteistä mäntyä sekä kuusta listoiksi ja paneeleiksi. Valikoimamme käsittää myös aitojalopuisia sisustustuotteita, kuten kynnyksiä ja listoja.

Toimialue:Oulu
 

Maarakennus P. Manninen Oy - Maanrakennus Oulu KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtoa, maarakennusta, multaa

Maarakennus Manninen Oy - Oulussa maanrakennus, maansiirto, viherrakennus ja talonrakennuksen pohjatyöt vuodesta 1973. Toimialaamme teiden rakentaminen ja kunnostus, kunnallistekniikka, pihatyöt ja salaojitukset. Teemme mullan seulontaa, kauttamme multaa, hiekkaa, soraa ja maa-ainestoimitukset. Urakoinnissa nykyaikainen kalusto. Toiminta-ajatuksenamme laadukas palvelu asiakkaillemme - työt pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä, kun tarvitset maarakennusalan osaajaa.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:piharakentaminen Oulu, maanrakennus oulu, maarakennus oulu, kaivinkoneurakointi Oulu, viherrakentaminen Oulu
Aihepiiri:maanrakennustyöt oulu
Toimialue:Oulu
 

Jussila Group Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä, vesirakentamista, maarakennusta

Jussila Group Oy - Kaikki maanrakennusalan palvelut kokonaistoimituksena yksityisille rakentajille sekä yrityksille. Maanrakentamisessa teemme talojen pohjat, pihatyöt, tiet ja niiden kunnostukset. Yrityksellämme on omia maa-ainesalueita, joista toimitamme maa-aineksia. Vesirakentamiseen kuuluvat satamatyöt, ruoppaukset, kauneuspadot ja rantojen suojaustyöt. Erikoistyöalana on vanhojen rakennusten purkaminen ja purkumateriaalien kierrättätys ja jatkojalostus.

Toimialue:Oulu
Tuote:ruokamultaa Oulu
 

Invataksi A. Grekula Oy OULU

Taksi, palvelutaksi

Ari Grekula on toiminut invataksin kuljettajana vuodesta 1977 ja yrittäjänä vuodesta 1984 lähtien. Invataksi A.Grekula Oy:n liikeidea on tarjota yksilö- ryhmä- ja invakuljetuksia Oulun ja sen ympäristökuntien alueella kuljetusasiakkaiden erityistarpeet huomioiden. Invataksi A. Grekula Oy:n arvoja ovat asiakastyytyväisyys, luotettavuus ja täsmällisyys, jotka takaavat kuljetusasiakkuuksien jatkuvuuden sekä sujuvan yhteistyön asiakkaiden kanssa ja näiden myötä koko yritystoiminnan jat

Sijaintikunta:Oulu
 

Laser-Porus Oy - Uudet entistäkin nopeammat ja tarkemmat laserit OULU

Lääkäriasema, silmälääkäri, yksityisiä lääkäripalveluita

Oulun Laser-Porus on Pohjois-Suomen ensimmäinen silmälaserkeskus - toiminta aloitettiin jo vuonna 1997, joten 15. toimintavuosi on meneillään. Aloitimme PRK-leikkauksilla. Lasik-menetelmä on ollut käytössämme vuodesta 2000 alkaen. Laserleikkaus kokonaan laserilla eli FemtoLasik® aloitettiin vuonna 2008. Laser-Porus on keskittynyt silmien taittovirhekirurgiaan. Toimimme Oulun Mehiläisessä, jossa tehdään myös tavanomaiset silmätutkimukset ja esim. luomiplastiat ja kaihileikkaukset.

Sijaintikunta:Oulu
 

Valokuvaamo Huippuvalo JOKIRINNE

Valokuvaamo, valokuvaaja

Huippuvalo on liikkuva valokuvaustudio. Lasten ja aikuisten muotokuvaukset myös kotonanne taikka paikassa, jossa haluatte tulla kuvatuksi. Perhejuhlien, yritysjuhlien ja tapahtumien kuvausta toivomallanne tavalla. Lemmikkien kuvaukset siellä, missä ne ovat omassa elementissään. Hääkuvaukset, rippikuvaukset, viralliset muotokuvat, perhepotretit.

Toimialue:Oulun lääni
 

Autokorjaamo Nikunen Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Valtuutettu Boch Car Service - Autokorjaamo Nikunen tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista autokorjauspalvelua Oulussa! Olemme BOSCH - CAR SERVICE - järjestelmäasiantuntija ja käytössämme on nykyaikaisin BOSCH:n testaustekniikka. Teemme kaikkien automerkkien huollot, korjaukset ja säädöt. Soita meille, niin varaamme sinulle sopivan huoltoajan: 08 - 311 6785. Mobil Express öljynvaihdot saat aikaa varaamatta.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:nelipyöräsuuntaus oulu, akkuhuolto oulu, autohuolto Oulu, autokorjaamo Oulu
Aihepiiri:autokorjaamo Limingantulli Oulu, öljynvaihto aikaa varamaatta oulu, autohuolto Limingantulli Oulu, katsastushuolto Limingantulli Oulu
 

Välivainion Puutarha Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarha, kukkakauppa, kukkia

Välivainion puutarha ja kukkakauppa sijaitsee erinomaisella paikalla, kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Olemme Pohjois-Suomen suurin kauppapuutarha, viljelypinta-alaa on noin 5000 m2 ja kasvihuoneita seitsemän. Kasvatamme siemenistä, pikkutaimista tai pistokkaista: ryhmäkasvit ja kesäkukat, valko- ja värililjat sekä tulppaanit. Paljon erilaisia ruukkukukkia vuodenaikojen mukaan. Myös huone- ja viherkasvit, leikkokukat ja kukkakimput. Avoinna joka päivä.

Sijaintikunta:Oulu
 

Met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ OULU

Kuljetuspalveluja, kuormalavoja, muuttopalveluita

met ÄS-SÄ Oy - Lava ÄS-SÄ Kuormalavat, muuttopalvelut valtakunnallisesti sekä kuorma-auton ja pakettiauton vuokraus Oulu - Helsinki alueilla. met-Ässä Oy ostaa ja myy kaikkia standardikokoisia kuormalavoja. Mikäli tarvitsette käytettyjä, yksitellen läpikäytyjä ja varmasti ehjiä kuormalavoja tai teille on kertynyt kiertoon joutavia lavanippuja takapihalle, ottakaa yhteyttä. Olemme täyden palvelun muuttoyritys. Huolehdimme yksityisten ja yritysten muuttokuljetukset ympäri Suomen.

Toimialue:Oulu