Oulun

Oulun

Hakuehdolla oulun löytyi yhteensä 6007 yritystä. Tulokset 81—100:

Kuudes Maku - Oulu OULU

Luomutuotteita, luomuelintarvikkeita, luomukauppa

Kuudes Maku on perheyritys joka toimii Turussa ja Oulussa. Liikkeemme sijaitsee Eerikinkadulla Turussa, Raision Myllyssä ja Kauppurienkadulla Oulussa. Haluamme tarjota Teille laadukkaita japuhtaita luomu- ja terveystuotteita kotimaasta ja maailmalta. Olemme Erikoisherkkukauppa, luomu- kauppa ja paljon muuta. Meiltä saat lähiruokaa, superfoodia, luontaistuotteita erilaisia teelaatuja, raakasuklaata muuta suklaata, luomumausteita, ym. ihania makuja. Tervetuloa makujen taivaaseen.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Luomukauppa Oulu, Terveyskauppa Oulu, Erikoisherkkukauppa Oulu, Kahvikauppa Oulu, Ekokauppa Oulu
Tuote:Luomutuotteet Oulu, Gluteenittomat tuotteet Oulu , Sokerittomat tuotteet Oulu, Erikoissuklaa Oulu, Superfood Oulu, Ruokaliikelahjat Oulu, Luomumausteet Oulu, Terveystuotteet Oulu, Raakaruoka Oulu, Japanilaiset tuotteet Oulu, Vegaaniset tuotteet Oulu, Lisäaineettomat tuotteet Oulu, Raakasuklaa Oulu, Luontaistuotteet Oulu, Lähiruoka Oulu, Maidottomat tuotteet Oulu, Luomupähkinät Oulu, Teekauppa Oulu
 

Hypoxi Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali

HYPOXI on ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla ja näin muuttamaan kehon muotoa. HYPOXI-menetelmässä kevyt matalasykkeinen liikunta HYPOXI-laitteissa yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Yhdistelmä parantaa ongelma-alueiden verenkiertoa ja mahdollistaa paremman rasvanpolton alueilla. HYPOXI sopii naisille ja miehille. Ota yhteyttä !

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: HYPOXI Oulu
044 735 9002

 

Designkolmio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelija, sisustussuunnittelua

Sisustussuunnittelua juuri Sinulle. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys. Sisustuspalvelut sekä yksityiskoteihin, liike- ja toimistotiloihin sekä juhlatilohin. Olemme tukena toteuttamassa unelmiesi kohdetta tai toteutamme unelmasi avaimet käteen palveluna. Asuntomyynnissä teemme asunnostasi houkuttelevan juuri oikealle ostajakunnalle. Juhlajärjestelyt ja juhlapaikan somistus yksityis- ja yritysjuhliin. Suunnitellaan toimiva tila!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:sisustusmaalaus oulu, stailaus oulu, somistus oulu, struktuuripinnat Oulu, sisustussuunnittelu Oulu, sisustussuunnittelija Oulu
Toimialue:Oulun lääni
 

Shop MariLee KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaateliike, naistenvaateliike, alusasuja, alusvaateliike

Shop Marilee on vaateliike Kuusamon keskustassa. Olemme erikoistuneet naisten vaatteisiin. Valikoimissamme alusasut, juhlavaatteet, juhlapuvut ja uusimmat muodin tuulet maailmata. Shop Marilee palvelee ammattitaidolla, olitpa ostamassa takkia, jakkupukua tai vaikkapa rennompaa arkiasustetta. Alusvaatevalikoimissamme huippumerkit maailmalta, istuvat ja sopivat rintaliivit, housuliivit, bodyt ja topit meiltä. Valikoimamme uudistuu jatkuvasti, tervetuloa vaateostoksille meille.

Toimialue:Oulu
 

Sportti Kukko LIMINKA

Urheiluliike, polkupyöräliike, urheiluvälineitä

SporttiKukko - uusi, nykyaikainen ja ilmeikäs urheiluliike, Liminka. Meiltä saat asiantuntevan, varman ja henkilökohtaisen palvelun sekä huipputuotteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Myymme Vaughn, Warrior, Bauer, CCM ja Reebok lätkävarusteet myös veskarille! Naisille laaja Only Play tekstiilimallisto vapaa-aikaan ja urheiluun. Liikkeestä polkupyörät, luistimet ja sukset huoltoineen ja varusteineen. Urheiluvarusteet mm. lätkään, salibandyyn, juoksuun, hiihtoon, rullailuun ja frisbeegolfiin. Nähdään!

Kohderyhmä:Oulun talousalue
Toimialue:Oulu - Liminka
 

Profiilikeskus Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, peltikattoja, kattoturvallisuustuotteita, sadevesijärjestelmiä, peltikattotöitä

Profiilikeskus - kattopellit, kattopaketit ja kantavat profiilit. Profiilikeskus valmistaa kestävää Majestic ja Ässä kattopeltiä. Tyylikäs, korkealaatuinen ja mittatarkka teräskate on helppo asentaa. Kattopellit saa tiilikuvioisena, suorauraisena, kaikilla pinnoitteilla ja eri väreissä. Jopa 20 vuoden pinnoitetakuu. Peltikatto kokonaisratkaisuna: kattopellit ja tarvikkeet, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja läpiviennit. Myös kattoasennus takuutyönä.

Palvelu:katon saneeraus oulu, kattoremontti oulu
Toimialue:Oulu
 

E.T. Listat Oy YLIVIESKA

Kauppakamarin jäsen

Rakennuslistojen valmistaja, sisustuspaneeleiden valmistaja, puutavara

E.T.Listat Oy on johtava suomalainen rakennuslistojen ja -profiileiden sekä sisustuspaneeleiden valmistaja. Se on sisustamisen ja rakentamisen laatumerkki, joka tunnetaan viimeistellystä laadustaan, laajasta valikoimastaan sekä rakennusalan toimittajana lyhyistä toimitusajoista ja luotettavuudesta. Valmistamme kaikki puulistat kotimaisesta erikoisluokan männystä (EM) tai vähäoksaisesta (VM) männystä. Myös MDF:nä, valmiiksi pintakäsiteltynä tai pinnoitettuna.

Toimialue:Oulu
 

Hilakivi Ky VIHANTI

Pellettikauppaa, rautakauppa

Hilakivi Ky on Vihannissa toimiva rautakauppa, joka on palvellut asiakkaitaan yli 90 vuoden kokemuksella jo kolmannessa polvessa! Vuodesta 2004 saakka tuotevalikoimassa on ollut puupellettikauppa. Sen markkinointi ja toimitukset kattavat koko Pohjois-Suomen alueen aina Koillismaata myöten. Lisäksi toimintaan sisältyy myös VR-lipunmyynti, Matkahuollon asiamiespalvelut ja Alkon toimitusmyyntipiste. Puutarhakoneiden merkit Stiga ja Viking, myös varaosatoimitukset kaikkiin merkkeihin meiltä.

Toimialue:Oulu
 

Lumia Keittiöt - Keittiökalusteet Oulun alueella OULUNSALO

Keittiökalustevalmistaja, keittiökalusteita

LUMIA KEITTIÖT on vuonna 1980 perustettu kiintokalusteita valmistava yritys. Tuotantoomme kuuluvat keittiökalusteiden lisäksi kaikki kodin kiintokalusteet: kodinhoitohuoneen kalusteet, makuuhuoneen kalusteet, eteiskalusteet ja wc:n kalusteet. Valmistamme keittiöitä niin perinteisestä, klassisesta kuin modernistakin tyylistä pitävälle. Tilamme sijaitsevat Oulunsalossa, Myrskyläntie 6. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:keittiösuunnittelu Oulu, kiintokalusteet Oulu, keittiökalusteliikkeet Oulu, kaapinovet Oulu, keittiökalusteiden suunnittelu Oulu, keittiöremontti Oulu, makuuhuoneen kalusteet Oulu, keittiön suunnittelu Oulu, keittiön valmistus Oulu, kodin kiintokalusteet Oulu, wc:n kalusteet Oulu, helat Oulu, eteiskalusteet Oulu, keittiökalusteiden valmistus Oulu, keittiökalusteiden asennus Oulu, keittiöt Oulu, massiivipuiset keittiöpöydät Oulu, kalusteet Oulu, massiivipuiset keittiön pöydät Oulu, keittiökalusteet Oulu, massiivipuiset tv-tasot Oulu, massiivipuiset olohuoneen pöydät Oulu, kylpyhuonekalusteet Oulu, keittiötasot Oulu, keittiökalusteliike Oulu
Toimialue:Oulu
 

Raahen Rengas ja Laite Oy SALOINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, rengashuoltoa, rengashotelli

Raahen Rengas ja Laite Oy – Täyden palvelun rengas-, kone- ja laitekauppa. Maalle, metsään ja maantielle Raahen Renkaan kautta. Raahen Rengas ja Laite Oy on suomalainen, vuonna 1983 perustettu perheyritys, jonka juuret juontavat vuoteen 1974. Raahen Rengas ja Laite Oy toimii tällä hetkellä neljällä paikkakunnalla ja yrityksen oma pinnoittamo sijaitsee Jalasjärvellä. Päätoimipaikka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Raahessa.

Yhteystiedot: Kedonperäntie 70, 91900 Liminka, Oulu, Oulunsalo, Kempele, Tupos, Kiiminki, Muhos
08 381 171

 

G4S Lukkoasema Oy Oulu OULU

Kauppakamarin jäsen

Valvontajärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä, lukkoliike

G4S tarjoaa asiakkailleen monipuolisia vartiointi-, rahankäsittely-, lukitus- ja valvontapalveluja. G4S Lukkoasema on monipuolinen ja pitkän kokemuksen omaava lukkoseppä ja lukkoliike Oulussa. G4S Lukkoasema on yksi Suomen suurimmista Abloy-valtuutetuista lukkoliikeketjuista. Tarjoamme ensiluokkaisia lukitusratkaisuja koteihin ja yrityskiinteistöihin. Meiltä saat tarpeisiisi sopivat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät uudisrakennuksista remontointikohteisiin.

Sijaintikunta:Oulu
Kohderyhmä:lukkoliike Oulu
Toimialue:Oulun lääni, Oulu
 

SR-Kiinteistöhuolto Oy MARTINNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, kiinteistönhuoltoa, vaihtolavoja, lumitöitä

SR-Kiinteistöhuolto Oy on haukiputaalainen jäte- ja kiinteistöhuoltoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa jätehuollon palveluita yli 40 vuoden kokemuksella ja kiinteistöhuollon palveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Haukipudas. Keskittymällä alueemme asukkaisiin tunnemme heidän tarpeensa ja pystymme reagoimaan niihin nopeasti. Asiakkaitamme palvelevat alalle hyvin koulutettu henkilökunta ja ajanmukainen kalusto. Tavoitteenamme onkin tyytyväinen asiakas!

Toimialue:Oulu
 

JT-TALO OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, talopaketteja, talonrakennusta

JT-TALO rakentaa valmistaloja kappaletavarasta yhdellä sopimuksella. Vaihtoehtojamme ovat sisustusvalmis- ja avaimet-käteen valmiit talot. JT-TALOn laajasta mallistosta jokainen löytää itselleen laadukkaan ja turvallisen kodin. Sijoita kotiin, jossa on hyvä asua ja jonka arvo vain nousee tulevaisuudessa. Toimialue: Simo, Ii, Yli-Ii, Haukipudas, Kiiminki, Oulu, Hailuoto, Oulunsalo, Kempele, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Temmes, Lumijoki, Liminka, Ruukki, Vihanti, Pattijoki, Raahe, Siikajoki.

Palvelu:valmistalojen rakentaminen Oulu, valmistalojen suunnittelu ja toteutus Oulu, talonrakentaminen Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Valmistaa:matalaenergia talo Oulu, valmistalo Oulu, energiatiivis talo Oulu, omakotitalo Oulu, autotalli Oulu, energiatehokas koti Oulu, A-energialuokan talo Oulu, matalaenergiatalo Oulu, puutalo Oulu
Aihepiiri:puutalotoimittaja Oulu, kotimainen talotoimittaja Oulu, talofirma Oulu, talovalmistaja Oulu, yksilöllinen laatukoti Oulu, puutalovalmiostaja Oulu, talopaketti Oulu, JT Talo Oulu, puutalovalmistaja Oulu
 

Kellon Puu Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Höyläämö, sahatavara, rakennustarvikkeita

Kellon Puu on palveleva puutavaran ja rakennustarvikkeiden myyjä Pohjois-Pohjanmaalla. Haukiputaan Kellon,Tornion ja Pudasjärven myymälöistä rakentamiseen ja remontointiin puutavara, ovet ja ikkunat. Sisustamiseen listat, paneelit ja liimapuulevyt. Erikoismittaiset ja määrämittaiset ikkunat ja ovet kauttamme. Saunan laudelaudat useista eri puulajeista. Toimitamme rakennuspuutavaran suoraan rakennuspaikalle. Meiltä hirsimökit ja hirsisaunat perille toimitettuna. Katso alta viikon tarjouksemme.

Toimialue:Oulu,Pudasjärvi, Tornio
 

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Kongressipalveluja, kokouspalveluita, saunoja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Ii, Oulun talousalue
 

Neste Oil Hiironen OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltamo, huoltoasema, autopesula

Neste Hiironen on oikea palveleva huoltoasema. Voit nauttia kahviossamme pullakahvit sillä aikaa, kun henkilökuntamme tankkaa, huoltaa tai pesee autosi. Hiirosen Nesteellä kohtaavat ammattitaitoinen huolto, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Halutessasi voit huoltaa autosi itse hyvin varustellussa TI-hallissamme, tehdä ostoksia elintarvikemyymälässä, lotota Veikkauksen Online pisteessä tai nauttia lounaaksi maukasta kotiruokaa, Kotipizzaa, Rolls hampurilaisia tai R-Menu annoksia!

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Veikkauksen Online piste Oulu, katsastushuolto Oulu, katsastuskorjaus Oulu, lounaspaikka Oulu, Rolls hampurilaiset Oulu, Kotipizza Oulu, ruokapaikka Oulu, auton alustahuolto Oulu, pizzeria Oulu, auton fixaus Oulu, autofiksaus Oulu, lounas Oulu, auton ilmastointilaitehuolto Oulu, AD autokorjaamo Oulu, Neste Oil Truck tankkauspiste Oulu, peräkärryn vuokraus Oulu, autopesu oulu, voimansiirtokorjaus Oulu, nelipyöräsuuntaus Oulu, kotiruokaa Oulu, auton sisätilojen puhdistus Oulu, kahvila Oulu, elintarvikkemyymälä Oulu, autofixaus Oulu, monimerkkihuolto Oulu, AD autohuolto Oulu, auton pehmoharjapesu Oulu, auton harjapesu Oulu
 

Jopera Oy - Rakennuspalvelu Jopera Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, valmistaloja, talonrakennusta

Jopera Oy rakentaa valmiskodit yksilöllisesti Uudellemaalle, Oulun seudulle ja Pohjois-Pohjanmaalle 20 vuoden kokemuksella. Rakennamme kodit arkeen ja vapaa-aikaan joustavasti ja vaivattomasti sovittuun valmiusasteeseen yhdellä sopimuksella. Tavoitteenamme ovat uusien kotien tyytyväiset asukkaat. Rakentamiemme kotien arkkitehti- ja rakennesuunnittelun tekevät alansa ammattilaiset, mikä takaa sekä tyylikkyyden että oikeat rakenneratkaisut.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Oulu, Pilvitie 1 A, 90620 Oulu
020 743 1414
08 379 879 (fax)

 

Katman Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä

Katman - kattorakentamisen asiantuntija. Kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on yli 10 vuoden kokemus alan vaativimmistakin kohteista - pienistä korjaustöistä aina suurien teollisuuskohteiden kattojen rakentamiseen. Toimipisteemme Oulussa ja Rovaniemellä palvelevat kaikkia uutta kattoa tai katon saneerausta tarvitsevia ympäri Suomen. Laadukkaiden yhteistyökumppaneiden (Katepal, Isover, Paroc) kanssa tarjoamme korkealaatuiset palvelut.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
 

HSK Sähkö Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkösuunnittelua, sähköurakointia, sähkötöitä

HSK Sähkö Oy - Täyden palvelun sähköurakoitsija. Yrityksen toimialoja ovat katuvalohuolto, talotekniikka-asennukset, verkonrakennus, automaatiojärjestelmät, sähkösuunnittelu niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. HSK Sähkö Oy on osa Andament Groupia ja toimialueenamme on koko Suomi. Kun tarvitset pientä asennusapua tai suurempaa sähkötyön toteuttajaa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Toimialue:Oulu
 

Oulun Lasipalvelu - Lasiliike - Lasitusliike Oulu OULU

Lasiliike, lasitusliike, ikkunaliike

Oulun Lasipalvelusta löydät laajat valikoimat lasialan tuotteita ja palveluita. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä, joten lasia löytyy kaikkiin tarpeisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy myös laseja ja peilejä. Hintamme ovat edulliset. Laitteistomme ovat uusia, joten jälki on varmasti laadukasta! Teemme perinteiset ikkunakorjaukset nopealla toimitusajalla. Olipa sitten kyseessä leikkimökin ikkuna tai näyteikkuna, meiltä löytyy apu!

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:palolasit Oulu, alumiinikehäovet Oulu, liukulasit Oulu, katelasitus Oulu, parvekelasitus Oulu, rakennuslasit Oulu, lasikorjaus Oulu, terassilasit Oulu, lasiovet Oulu, kaidelasit Oulu, suihkuseinät Oulu, eristyslasit Oulu, eristysliukulasit Oulu, ikkunakorjaus Oulu, kalustelasit Oulu, ikkunan korjaus Oulu, parvekelasit Oulu, ikkunalasit Oulu, työkoneiden lasit Oulu, lasitus Oulu, liukuovet Oulu, karkaistu lasi Oulu, turvalasit Oulu, lasiliike Oulu, peililiukuovet Oulu, kuviolasit Oulu
Toimialue:Oulu, Haukipudas, Kiiminki, Ylikiiminki, Oulunsalo, Kempele, Muhos, Liminka