Talonrakennusta

Talonrakennus · talonrakennusta

Hakuehdolla talonrakennusta löytyi yhteensä 285 yritystä. Tulokset 1—20:

Jukkatalo PYHÄNTÄ

Talonrakennusta, talopaketteja

Jukka-talo on ollut parikymmentä vuotta tehdasvalmisteisten talojen markkinajohtaja. Yrityksen yli 30 vuoden kokemus suomalaisesta rakentamisesta takaa asiakkaillemme toimivat ja laadukkaat asumisratkaisut. Vuosien saatossa kertynyt kokemus, ammattitaito ja näkemys suomalaiseen arkkitehtuuriin tuottavat laajan ja mielenkiintoisen talomalliston. Voit olla vakuuttunut, että myös sinun tuleva kotisi on parasta Jukka-laatua. Oman alueesi edustajan löydät kotisivuiltamme.

Hakusana:talonrakentaminen
 

JT-TALO OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, talopaketteja, talonrakennusta

JT-TALO rakentaa valmistaloja kappaletavarasta yhdellä sopimuksella. Vaihtoehtojamme ovat sisustusvalmis- ja avaimet-käteen valmiit talot. JT-TALOn laajasta mallistosta jokainen löytää itselleen laadukkaan ja turvallisen kodin. Sijoita kotiin, jossa on hyvä asua ja jonka arvo vain nousee tulevaisuudessa. Toimialue: Simo, Ii, Yli-Ii, Haukipudas, Kiiminki, Oulu, Hailuoto, Oulunsalo, Kempele, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Temmes, Lumijoki, Liminka, Ruukki, Vihanti, Pattijoki, Raahe, Siikajoki.

Hakusana:talonrakentaminen Oulu
 

Jopera Oy - Rakennuspalvelu Jopera Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, valmistaloja, omakotitaloja

Jopera Oy rakentaa valmiskodit yksilöllisesti Uudellemaalle, Oulun seudulle ja Pohjois-Pohjanmaalle 20 vuoden kokemuksella. Rakennamme kodit arkeen ja vapaa-aikaan joustavasti ja vaivattomasti sovittuun valmiusasteeseen yhdellä sopimuksella. Tavoitteenamme ovat uusien kotien tyytyväiset asukkaat. Rakentamiemme kotien arkkitehti- ja rakennesuunnittelun tekevät alansa ammattilaiset, mikä takaa sekä tyylikkyyden että oikeat rakenneratkaisut.

 

Rakennusliike Häyrynen Oy II

Korjausrakentamista, saneerausta, rakennusliike

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.

Aihepiiri:talonrakennusta oulu
 

Hirsimestari - Jaara Kiinteistöt Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusala, hirsirakentamisia, rakennusliike

HIRSIMESTARI - Jaara Kiinteistöt. Hirsirakentamista suurella sydämellä. Olemme hirsirakentaja toisessa sukupolvessa. Hirsitalojen pystytyksen lisäksi olemme erikoistuneet hirsirakennusten kunnostamiseen ja kuntotarkastuksiin. Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – HIRSIMESTARI-palvelumme tarjoaa kokeneen ammattilaisen avuksesi: "Kymppi miehen" joka valvoo hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon, kunnostamiseen sekä pystytykseen liittyvissä toimenpiteissä.

Palvelu:Talonrakennus Oulu
 

PT PohjanTeko Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, pohjatöitä

Pohjatyöt - maarakennus, kokonaisurakointi ja rakennusten pohjatyöt Oulun alueella, Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Urakoimme pohjatyöt rivitalokohteisiin, kerrostalokohteisiin, päiväkodeille ja liikelaitoksille sekä omakotitaloille.

Hakusana:talonrakennuksen pohjatyöt
 

Rakennuspalvelu Maperak Ky OULU

Saneerausta, talonrakennusta, remontteja

Rakennus­palvelu Maperak Ky on Oulun alueella toimiva rakennus­liike. Olemme toimineet vuodesta 2006 lähtien. Maperak on erikois­tunut varta vasten arkki­tehtien suunnit­telemiin yksilöl­lisiin pien­taloihin, jotka on toteutettu juuri sinun tarpeidesi mukaan. Suunnitelma voi olla joko arkkiteh­diltä tilaamasi tai sitten teemme rakennus­suunnitelman yhdessä huomioiden sinun toiveesi. Toimialaamme kuuluu myös remonttipalvelut, korjausrakentaminen sekä talojen laajennustyöt.

Palvelu:talonrakennus
 

Oulun Remonttipalvelu Oy OULU

Saneerausta, talonrakennusta, remonttipalveluita

Oulun remonttipalvelu Oy - Liiketilaremontit ja toimitilaremontit ammattitaidolla Oulun talousalueella sekä lähikunnissa. Asiakaskuntaamme kuuluu pääsääntöisesti isommat kohteet, kunnat, yhteisöt, yritykset ja taloyhtiöt. Suunnittelemme yhdessä remonttitarpeet, aikataulut sekä vaiheet siten, että kaikki voidaan tehdä kohteen päivittäisiä rutiineja mahdollisimman vähän häiriten. Ole meihin yhteydessä - hoidetaan kaikki kerralla kuntoon.

 

Rakennus Rautio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelua, uudisrakentamista, talonrakennusta

Tervetuloa uuteen kotiin! Rakennus Rautio on lautapoikien aatelia ja uudisrakentamiseen ammattilainen. Rakennamme kappaletavarasta kokemuksella ja kirvesmiehen ammattitaidolla puiset omakotitalot, vapaa-ajan asunnot ja piharakennukset. Rakennamme ja sisustamme avaimet käteen toimivan, kestävän ja kauniin kodin. Kun haluat muuttovalmiin omakotitalon ja sujuvan rakennusprojektin suunnittelusta sisustukseen olemme oikea valinta.

Hakusana:talorakentaja
 
 

Pohjolan Jope Oy TYRNÄVÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Sokkelitöitä, rakennusliike

Jope Oy on toiminut rakennusalalla vuodesta 1997. Erikoisosaamistamme on betoniperustuksien teko, betonityöt, sokkelityöt, sokkelivalut, sokkelimuotit, routasuojaukset ja talonrakennus. Toimialueenamme on Oulu ja ympäristökunnat sekä Kalajokiseutu: Kalajoki, Ylivieska, Sievi. Sopimustyöt yrityksille: valu, saneeraus ja remontointi.

Hakusana:talonrakennus
 
 

Tmi Tuomas Häggman YLIVIESKA

Talonrakennusta

Tuomas Häggman - muuttovalmiit omakotitalot, rakennusvalvonta, rakennussuunnittelu ja 3D piirrokset Ylivieska ja Kalajoki. Ammattitaito ja kokemus rakentamisesta takaavat turvallisen ja kustannuksiltaan järkevän ratkaisun rakennesuunnittelussa. Vastaava työnjohtaja, rakennusvalvoja ja pääsuunnittelija Kalajokilaakson alueella. Suunnittelemme pohjapiirrokset, julkisivut, leikkaukset ja asemapiirustukset(Rakennus, urakointi ja palvelut myös Nivala, Kärsämäki, Sievi, Alavieska, Oulainen alue)

 
 

Viinamäki-Huvilat Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsiveistämö, talonrakennusta

Viinamäki Huvilat - Sahaa ja höylää hirsiä rakentamiseen. Salvamme mittatilaustyönä, mökit, saunat ja talot. Hirsitalomme ovat tiukkasyistä pohjoisen puuta. Voit toimittaa meille myös omaa raakapuutavaraa, jonka sahaamme, höyläämme ja salvamme oman unelmasi mukaiseksi. Kauttamme rakennuspiirustukset omien suunnitelmiesi pohjalta. Toimitus joko pelkkänä kehikkona tai puuosatoimituksena. Sisältäen ovet, ikkunat ja kaiken tarvittavan puutavaran. Pystytys paikan päällä. Toimitus kautta Suomen.

 
 

Mauri Hemmilä Ky PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, hiekkapuhallusta

Suoritamme hiekkapuhallukset, maalaustyöt amattitaidolla. Toimialueena koti- sekä ulkomaat. Ota yhteyttä ja SOITA, niin keskustellaan lisää!

 
 
 
 

Samira Group Oy OULU

Talonrakennusta

 
 

Hartela-Forum Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Talonrakennusta

 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Palveluhakemisto: