Talonrakennusta

Talonrakennus · talonrakennusta

Hakuehdolla talonrakennusta löytyi yhteensä 289 yritystä. Tulokset 1—20:

JT-TALO OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, talopaketteja, talonrakennusta

JT-TALO rakentaa valmistaloja kappaletavarasta yhdellä sopimuksella. Vaihtoehtojamme ovat sisustusvalmis- ja avaimet-käteen valmiit talot. JT-TALOn laajasta mallistosta jokainen löytää itselleen laadukkaan ja turvallisen kodin. Sijoita kotiin, jossa on hyvä asua ja jonka arvo vain nousee tulevaisuudessa. Toimialue: Simo, Ii, Yli-Ii, Haukipudas, Kiiminki, Oulu, Hailuoto, Oulunsalo, Kempele, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Temmes, Lumijoki, Liminka, Ruukki, Vihanti, Pattijoki, Raahe, Siikajoki.

Palvelu:talonrakentaminen Oulu
 

Jopera Oy - Rakennuspalvelu Jopera Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, valmistaloja, talonrakennusta

Jopera Oy rakentaa valmiskodit yksilöllisesti Uudellemaalle, Oulun seudulle ja Pohjois-Pohjanmaalle 20 vuoden kokemuksella. Rakennamme kodit arkeen ja vapaa-aikaan joustavasti ja vaivattomasti sovittuun valmiusasteeseen yhdellä sopimuksella. Tavoitteenamme ovat uusien kotien tyytyväiset asukkaat. Rakentamiemme kotien arkkitehti- ja rakennesuunnittelun tekevät alansa ammattilaiset, mikä takaa sekä tyylikkyyden että oikeat rakenneratkaisut.

 

Rakennusliike Häyrynen Oy II

Rakennusliike, korjausrakentamista, saneerausta

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.

Aihepiiri:talonrakennusta oulu
 

Maarakennus P. Manninen Oy - Maanrakennus Oulu KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Multaa, maarakennusta, maansiirtoa

Maarakennus Manninen Oy - Oulussa maanrakennus, maansiirto, viherrakennus ja talonrakennuksen pohjatyöt vuodesta 1973. Toimialaamme teiden rakentaminen ja kunnostus, kunnallistekniikka, pihatyöt ja salaojitukset. Teemme mullan seulontaa, kauttamme multaa, hiekkaa, soraa ja maa-ainestoimitukset. Urakoinnissa nykyaikainen kalusto. Toiminta-ajatuksenamme laadukas palvelu asiakkaillemme - työt pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä, kun tarvitset maarakennusalan osaajaa.

Palvelu:talonrakennuksen pohjatyöt
 

Rakennus-Hartikka TYRNÄVÄ

Remontteja, talonrakennusta, metsäalan palveluja

Rakennus Hartikka tekee monen vuoden kokemuksella ja vankalla ammatitaidolla uudisrakennukset, huoneistoremontit, lattiaeristeiden asennukset, metsätyöt, pihapuiden kaadot, kantojen jyrsinnät, metsän harvennukset, harvennushakkuut sekä sähkölinjojen raivaukset. Toimin pääasiassa Oulun seudulla.

 

Siklatalot - Sikla Oy KEMPELE

Talopaketteja, uudisrakentamista, talonrakennusta

Sikla Oy on monipuolinen ja palveleva rakennusliike. Päätoimialammme on yleiset talonrakennustyöt. Toimitamme räätälöityjä talopaketteja asiakkaan haluamaan valmiusasteeseen toteutettuina. Meille urakan laajuus ei ole ratkaisevaa, tarjoamme mielellämme niin isot uudisrakennukset kuin pienet laajennukset! Toimimme Pohjois-Pohjanmaan lisäksi myös Rukalla, Levillä ja Ylläksellä. Tutustu palveluihimme kotisivuillamme osoitteessa www.sikla.fi. Luodaan Teille sopiva kokonaisuus yhdessä!

Aihepiiri:talonrakennus
 

Jaara Kiinteistöt Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, hirsirakentamisia, rakennusala

Jaara Kiinteistöt - HIRSIMESTARI. Hirsirakentamista suurella sydämellä. Olemme hirsirakentaja toisessa sukupolvessa. Hirsitalojen pystytyksen lisäksi olemme erikoistuneet hirsirakennusten kunnostamiseen ja kuntotarkastuksiin. Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – HIRSIMESTARI-palvelumme tarjoaa kokeneen ammattilaisen avuksesi: "Kymppi miehen" joka valvoo hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon, kunnostamiseen sekä pystytykseen liittyvissä toimenpiteissä.

Palvelu:Talonrakennus Oulu
 

Hirsiseppä Ky SUOMUSSALMI KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakennusta, maarakennusta, rakennusliike

Hirsiseppä Ky on hirsipalveluiden kokonaisvaltainen rakennusyritys. Valmistamme ja suunnittelemme hirrestä omakotitalot, mökit, huvilat, pihasaunat, aitat, majat, kesäkeittiöt, kelomökit sydänpuusta sekä lisärakennukset asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitukset hirsikehikolla tai "avaimet käteen periaatteella". Teemme hirsirakennuksien laajennukset vanhoja rakennusperinteitä kunnioittaen. Piirrämme myös rakennuslupa kuvat ja avustamme lupien hakemisessa.

Palvelu:talonrakennus
 

Oulun Remonttipalvelu Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontoija, talonrakennusta

Oulun remonttipalvelu Oy on remonttialan osaaja, joka toimii Oulun talousalueella sekä lähikunnissa. Palvelemme pääsääntöisesti isompia kohteita ja asiakkaita kuten kunnat, yhteisöt, yritykset ja taloyhtiöt. Olemme erikoistuneet liike- ja toimitilaremontointiin. Ole meihin yhteydessä ja hoidetaan kaikki asianne kerralla kuntoon.

 

Fixuremppa Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönhuoltoa

Fixuremppa Oy tarjoaa monipuolista ammattiapua. Kiinteistöpalvelualalle on keskeistä kiinteistöjen näkeminen kokonaisuuksina, joiden korjaukseen sekä kunnossa- ja ylläpitoon tarvitaan monenlaista osaamista. Yrityksemme on monialayritys. Palvelujamme ovat mm. uudisrakentaminen, remontointi, kiinteistöhuolto, koneurakointi sekä koti- ja siivouspalvelut. Ota yhteyttä suunnitellaan teille yhdessä sopiva palvelukokonaisuus. Toimimme Oulun talousalueella.

Palvelu:talonrakennus
 
 

KR-Timperi Oy YLIVIESKA

Korjausrakentamista, kylpyhuoneremontteja, rakennusliike

Kr-Timperi Oy on rakennus- ja saneerausalan yritys. Omakotirakentaminen ja huoneistojen korjaus Ylivieskassa ja lähikunnissa urakkana tai tuntityönä. Kokemuksella talonrakennus, teollisuushallit, maatilarakennukset ja autotallit. Remontointi lattiasta kattoon. Ammattitaitaidolla kosteusvauriot, kylpyhuoneremontit, laatoitus ja tapetointi. Joustava palvelu, räätälöity suunnitelma korjaustarpeen mukaan. Kysy kustannusarviota!

Palvelu:talonrakennus
 
 

Tmi Tuomas Häggman YLIVIESKA

Talonrakennusta

Tuomas Häggman - muuttovalmiit omakotitalot, rakennusvalvonta, rakennussuunnittelu ja 3D piirrokset Ylivieska ja Kalajoki. Ammattitaito ja kokemus rakentamisesta takaavat turvallisen ja kustannuksiltaan järkevän ratkaisun rakennesuunnittelussa. Vastaava työnjohtaja, rakennusvalvoja ja pääsuunnittelija Kalajokilaakson alueella. Suunnittelemme pohjapiirrokset, julkisivut, leikkaukset ja asemapiirustukset(Rakennus, urakointi ja palvelut myös Nivala, Kärsämäki, Sievi, Alavieska, Oulainen alue)

 
 

Rakennus Säynäjäaho OULU

Korjausrakentamista, talonrakennusta

RAKENNUS SÄYNÄJÄAHO on vuonna 2005 perustettu rakennusalan yritys. Toimintamme sijoittuu pääsääntöisesti Oulun ja lähikuntien alueelle. Teemme koko- ja osaurakoita uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen alalla vankalla ammattitaidolla. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm. huoneistoremontit, rakennekuivaukset, maalaustyöt ja tapetointi. Lisäksi teemme aidat, jätekatokset ja pyöräkatokset. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä yksityiset asiakkaat että isännöintitoimistot.

 
 

Mauri Hemmilä Ky PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hiekkapuhallusta, talonrakennusta

Suoritamme hiekkapuhallukset, maalaustyöt amattitaidolla. Toimialueena koti- sekä ulkomaat. Ota yhteyttä ja SOITA, niin keskustellaan lisää!

 
 

Rakennus Pali Oy KEMPELE

Uudisrakentamista, talonrakennusta

Omakotitalojen uudisrakentamista, pienrakentamista ja erilaisia remonttitöitä jo yli 30 vuoden kokemuksella. Teemme urakoita sekä yksityisille että yrityksille. Pieni työryhmämme takaa asiakkaillemme henkilökohtaisen ja yksilöllisen palvelun.

 
 
 
 

Samira Group Oy OULU

Talonrakennusta

 
 

Hartela-Forum Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Talonrakennusta

 
 
 

Muuta hakua

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Palveluhakemisto: